Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

От изтекла информация за Xbox Series S става ясно, че цената е $299 и ще има 512 GB SSD

До 120fps игри от следващо поколение на Xbox за $ 299

Това може би е първата визуализация на Xbox Series S, конзолата от следващо поколение на Microsoft, която носи кодовото име Lockhart. Изображение, публикувано от Thurrott, твърди, че показва дизайна на конзолата и разкрива цена от $ 299.

Малоко по-рано днес изтече информация за конзолата от следващо поколение – Xbox Series S на Microsoft, малко преди компанията официално да потвърди цената си от $ 299.

WalkingCat публикува промоционално видео за Series S, потвърждавайки, че конзолата е насочена към 120fps игри с резолюция до 1440p и предлага 512 GB място за съхранение.

Microsoft също включва поддръжка за 4K поточно предаване на медии и дори 4K надграждане за игри.

Видеото също така разкрива, че Xbox Series S е най-малкият Xbox правен някога и ще бъде 60 процента по-малък от по-големия Xbox Series X.

Съхранението от 512 GB може да бъде предизвикателство, като се има предвид, че съвременните игри редовно надхвърлят знака от 100 GB, но все пак е възможно Xbox Series S да включва същия сменяем порт за съхранение, който се намира на по-големия Xbox Series X.

Microsoft не използва дисково устройство в Xbox Серия S, така че разширяването на съхранението ще бъде необходимост.

Ясно е, че Microsoft има още какво да ни каже за Xbox Series S, но засега знаем, че пристига за $ 299. Windows Central също съобщава, че Series S ще излезе на пазара на 10 ноември заедно с Xbox Series X. По-голямата и по-мощна конзола ще бъде на цена 499 долара.

Добавете SpiriTell към списъка си с източници (с натискане на бутона "Следване")