Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Всичко за зодиите

Кликнете върху вашия зодиакален знак и ще видите пълния си зодиакален профил – елемента, към който принадлежите, силни и слаби страни, щастливи числа и т.н.

Пълна информация за зодиите

Зодия Овен

зодии дати

Овен

Зодия Телец

зодии дати

Телец

Зодия Близнаци

зодии дата

Близнаци

Зодия Рак

зодии дата

Рак

Зодия Лъв

зодии дата

Лъв

Зодия Дева

зодии дата

Дева

Зодия Везни

зодии дата

Везни

Зодия Скорпион

зодии дата

Скорпион

Зодия Стрелец

зодии дати

Стрелец

Зодия Козирог

зодии дата

Козирог

Зодия Водолей

зодии дата

Водолей

Зодия Риби

зодиите по дати

Риби

Зодиите са 12 и всяка има свои силни и слаби страни, свои специфични черти, желания и отношение към живота и хората. Чрез анализ на проекцията на положението на планетите и Слънцето и Луната върху еклиптиката в момента на раждането.

Астрологията може да ни даде представа за основните характеристики, предпочитания, недостатъци и страхове на човека.

Предоставяме ви информация за вашият зодиакален знак, пълния му профил и съвместимостта му с други зодиакални знаци. Избирайки вашия знак ще откриете всичко в характера на вашия звезден знак – информация, черти, зодии по дати, история, митове, любовна съвместимост на зодии – всичко за зодиите.

Всяка една от 12-те зодии на хороскопа принадлежи към един от четирите елемента – земя, въздух, огън и вода. Тези елементи са вид енергия, която действа по различен начин във всеки един от нас.

Целта на астрологията има за да ни помогне да насочим тези енергии върху положителните аспекти от живота и да научим повече за нашия потенциал и нашите положителни черти и да елиминираме с отрицателните.

Четирите елемента ви помагат да разберете уникалните типове личности, свързани с зодиакалните знаци. Четирите елемента ви показват дълбокото влияние върху основните черти на емоциите, характера, поведението и мисленето при хората.

Огнени Знаци – Интуитивените

Огнените знаци се характеризират със спонтанност, темперамент, егоцентричност и положителен подход към живота. Те имат собствено въображение и доста силна решителност. Те имат проблеми с изискванията на ежедневието, които старателно се опитват да избягват.

Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец

Въздушни Знаци – Мислещите

Въздушните знаци са комуникативни, активни, любознателни, приспособими и неспокойни. Характеризират се с голям интелект. Имат много интереси, лесно се вълнуват, но не винаги издържат и довършват всичко, което започват. Трудно изразяват чувствата си.

Въздушни знаци: Близнаци, Везни, Водолей

Водни Знаци – Емоционалените

Когато елементът вода е подчертан, голямо внимание се поставя върху личните взаимоотношения. Човек под влиянието на вода, възприема света около себе си много субективно и реагира според текущото си емоционално състояние. Затова се казва, че тези хора са непредсказуеми. Но те също са състрадателни и инстинктивно разбират нуждите на другите.

Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби

Земни Знаци – Сетивните

Човек, който „стои здраво стъпил на земята“, е реалист, консервативен, надежден и чувствителен. Той е фокусиран върху материалния свят и своята безопасност. Нуждае се от сигурност, финансова сигурност и социален статус. Обикновено потиска въображението и интуицията си. Тези хора не вярват в нищо, до което не могат да се докоснат.

Земни знаци: Телец, Козирог, Дева