За Нас

logo spiritell

Светът е интересно и прекрасно място – а това означава, че винаги има нещо ново, което може да научите.

Ние вярваме, че важните неща могат и трябва да бъдат написани. Именно тези неща ни свързват и понякога дори могат да променят света.

Вие търсите отговорите за добро здраве и благополучие и ние ви придружаваме на всяка стъпка по пътя.

Вашето благосъстояние влияе на всеки един ден от живота ви, затова се стремите да към добро здраве. Независимо от къде тръгвате и къде по пътя се намирате, ние сме тук, за да предоставим подкрепа, насоки и вдъхновение.

Ние опростяваме сложните научни термини с ясни и лесни за четене и разбиране статии, подкрепени от експерти и научни доказателства, ориентирани към човека – всичко това има за цел да ви помогне да направите най-добрия избор за себе си и вашите близки.

Spiritell разглежда всички аспекти на физическото и психическото здраве открито и обективно. И тъй като хората се обръщат към нас с уникални предизвикателства, ние слушаме внимателно и даваме приоритет на съпричастността в нашата организация. От нашите лични гледни точки до ангажимента ни за приобщаване, ще видите, че ви съчувстваме.

Може да бъдете сигурни, че екипа на Spiritell, работи с максимална точност и държи на достоверността. Ние вярваме, че по света има много информация за която не се съобщава и считаме за наша отговорност да я споделим с вас.

Препоръчваме ви да използвате всички ресурси – от нашата библиотека за здраве и красота, начин на живот и интересни факти до нашите бюлетини и социални канали.

Благодарим ви, че сте тук, Екипът на Spiritell

Вижте нашата политика за създаване на съдържание тук


Какви теми обхващаме?

Ние не обичаме да се ограничаваме, като пишем за определени теми. Ако има нещо интересно, ще го напишем – това е нашето единствено правило.

Като цяло нашите публикации обхващат:

Любопитно

За жената

Човешко здраве

Диети и здравословно хранене

Начин на живот

И всичко, което е интересно за четене!

Независимо дали посещавате този сайт, когато пътувате с автобус или влак, през обедната почивка, или по време на работа – насладете се на престоя си. Обещаваме да направим всичко възможно, за да ви забавляваме, увличаме и да направим вашето посещение приятно.

Погледнете по този начин. Ако има тема, която нашият екип смята за интересна, сигурни сме, че и вие ще го направите! Ние сме най-добрият ресурс, който да задоволи любопитството ви към всеки и всичко, което светът може да предложи.

Насладете се на престоя си – щастливи сме да ви имаме!


Екип на SpiriTell.com

Елена Караулянова

Радослав Петров

Живко Иванов

Весела Николова

Тодорка Димитрова

Людмил Великов

Ели Бадева

Елизабет Тодорова

Вергил Пунчев

За въпроси можете да се свържете с нас на нашата страница за контакти!


Политика за поверителност

Spiritell се грижи да защитава поверителността на своите читатели и клиенти. Даваме приоритет на поверителността на клиентите и активно я включваме в разработването и поддържането на нашите услуги.

Моля, посетете страницата, за да научите повече за нашата Политика за поверителност


Условия за ползване

Нашето съдържание е предоставено само за информационни цели и не трябва да се използва като заместител на професионален медицински съвет, диагноза или лечение.

Ние зачитаме творческите права на авторите, като проучваме и когато е подходящо, премахваме материали, които нарушават авторските права на автора.

Прочетете повече за нашите Общи условия


Правила за реклами и спонсорство

Финансирането на Spiritell идва от реклами, спонсорирано съдържание и други партньорски програми.

Ние се придържаме към конкретни насоки за реклама и спонсорство, за да гарантираме, че рекламата не компрометира нашата редакционна почтеност.

Бъдете сигурни, че нашата редакционна независимост не подлежи на обсъждане.

Освен широките тематични области, ние никога не позволяваме на спонсорите да влияят върху съдържанието, което произвеждаме.

Spiritell ясно разграничава всички реклами от редакционното съдържание и изрично прави разлика между спонсорирано съдържание, публикувано от spiritell и регулярно съдържание от доказани автори.

Прочетете повече за нашата политика за реклами и спонсорство


Как използваме изкуствения интелект

Ние в Spiritell сме посветени на поддържането на най-високо ниво на интегритет, като ви предоставяме най-точната информация за вашето здраве и красота, интересни факти от света, информация за зодиите и начин на живот.

Ние се придържаме към стриктни медицински и редакционни процеси, които се основават на надеждна, достъпна и точна информация. В някои случаи при разработването на части от нашето съдържание може да се използва изкуствен интелект (AI) или подобна технология.

Ние въведохме редакционен процес на AI, за да гарантираме, че всяко съдържание, създадено с помощта на AI, се придържа към нашия строг медицински и редакционен процес и е в съответствие с нашите принципи по отношение на етичното използване на AI, които са описани по-долу.

Принципи относно етичното използване на AI

  • Строга проверка: Всички предложени употреби на AI преминават през стриктна проверка въз основа на набор от установени критерии, за да се гарантира, че всички инструменти и технологии за AI са безпристрастни, почтени и надеждни.
  • Човешка намеса: Spiritell се ангажира да използва човешкия опит като окончателен медицински и редакционен печат за одобрение преди публикуване. Нито едно съдържание няма да премине директно от AI инструмент или технология към публикация без задълбочени човешки проверки за валидиране.
  • Прозрачност: AI може да се използва за поддръжка и подобряване на редакционните елементи. Ние се стремим към прозрачност относно използването на AI в редакционното копие.

Ние непрекъснато се стремим да подобрим начина, по който създаваме най-точната, подходяща, всеобхватна и приложима информация за здраве и красота, начин на живот, интересни факти и продукти. Ние ценим вашите отзиви, ако имате идея как можем да се справим по-добре. Ако имате въпроси или коментари относно точността или използваемостта на нашето съдържание или смятате, че дадена статия е остаряла, можете лесно да ни уведомите, като се свържете с нас.


Относно SpiriTell Медия

Като бързо разрастваща се онлайн медия за здраве, красота, интересни факти, лайфстайл и информация за всички зодии – SpiriTell Медия играе жизненоважна роля в предоставянето на възможност на хората да водят по-здравословен, красив и интересен начин на живот. Нашето влияние се простира до над 300 хиляди души всеки месец чрез нашите онлайн издания:

Ако се интересувате от реклама в SpiriTell Медия, моля, свържете се с нас.

Ако търсите възможности за партньорство с SpiriTell Медия, които надхвърлят рекламата, не се колебайте да се свържете се с нас

Актуализирано: Октомври 2023 г.


Връзка с нас

Искате SpiriTell във входящия си имейл?
SpiriTell Медия има бюлетин, посветен на здравето, красотата, начина на живот и интересните факти в света и за всички зодии. Посетете тази страница, за да се абонирате.

Споделете статия, написана в съответствие с нашата редакционна политика.

Офис София

Адрес

Адрес: ул. Дмитирий Лихачов 58, София, П.К. 1387

Телефон

+359 88 707 5236