Жените зодия Близнаци

 

Информация за жената Близнаци:

Влюбената Жена Близнаци

Когато тази жена се влюбва, тя внезапно развива инстинкт за нежност и топло гушкане. Колкото и бързо да се влюби, тя може да се надмогне това и няма гаранция, че лоялността или емоциите й ще продължат.

реклама

Въпреки че Близнаците не са силно емоционален знак, като някои други зодии, тя първо е жена и ще изпитва дълбоки емоции, въпреки че лесно може да се справи с тях. Сякаш всъщност не разбира какво чувства.

Правило е, че жена Близнаци ще се влюби в интелигентен и добре начетен мъж и никога няма да каже, че „любовта е сляпа“. Тя знае точно какво търси и ако не намери източника на своето удовлетворение и емоции в един партньор, лесно го заменя за друг.

Сексуалност при жените Близнаци

Сексуалността на жената Близнаци е специално нещо. Представителите на Близнаци обичат да бъдат без дрехи. Тя не е типична жена, що се отнася до секса.

Когато се чувства добре, тя просто ще направи първия ход. За разлика от мъжа Близнаци, тя ще се радва да открива емоции в сексуалния си живот и ще бъде изненадана от тяхната интензивност и интимността, на която е способна.

Тя обича да експериментира, да променя нещата и да подобрява сексуалния си живот по много различни начини и винаги се нуждае от нови вълнения.

Каква е жената Близнаци в отношенията си?

Жената Близнаци е спонтанна и няма да остане във връзка с мъж, ако не се чувства щастлива.

Невъзможно е да я обвържеш и защитиш от света, защото това е последното нещо, което иска от една връзка. Тя е богиня на въздуха и се нуждае от крилата си за да лети.

Тя иска да пътува, да се мести от град в град и да се среща с нови хора през цялото време. Ако партньорът й е несигурен по някакъв начин, ще бъде трудно да я задържи.

Близнаците са променлив знак и тя може да се адаптира, когато самата тя поиска това, но също така се нуждае от достатъчно пространство, за да бъде себе си.

Когато е „вързана“, тя е нещастна и може да изглежда така, сякаш ще изсъхне.

Можете ли да се доверите на жена Близнаци?

Ако тя е свободна да изкаже мнението си, тя обикновено няма да има причина да не казва истината.

Владетелят на Близнаци е Меркурий и от време на време има нужда да излъже за нещо или повече… но това ще бъде в обхвата на ежедневието.

В случай, че се чувства ограничена по някакъв начин, със сигурност ще започне да лъже. Това е първата й линия на защита, за да може да остане вярна на себе си и да пази собствената си аура в безопасност.

Тя обаче е непредсказуема и въпреки че това е най-прекрасното нещо за нея, не може да й се вярва, че ще бъде в същата връзка утре, колкото и интимна да е тя.

Запознанство с жена Близнаци

Срещата с нея ще е лесна. Тя ще се интересува от спорта толкова, колкото от, това да говори за маникюр или за невероятна книга.

Нейният партньор може да я отведе навсякъде, и тя ще бъде развълнувана да преживее нови емоции, и да види неща които не е виждала досега.

Важно е да не се придържате към рутината, защото това не е нейното желание. Това може да я накара да се почувства сигурна за известно време, но след време ще й се прииска да полудее, ако същият сценарий продължава да се повтаря. Нещата трябва да са интересни и забавни, каквито и да са те.

Каква всъщност е тя?

Жените зодия Близнаци, обичат да контролират речта, но това не означава, че ще говорят без да спрат с дни. Тя иска думите й да означават нещо и ако говори прекалено много, това обикновено отразява нуждата й да бъде чута.

Тя е жена, която копнее за нежност, дадена по странен и интересен начин и трябва да усети нещата дълбоко извън съзнанието си.

Промяната за нея е лесна, но тя няма да я направи без причина, дори ако изглежда, че е така. Тя иска някой да е с нея и да не я ограничава, достатъчно нежен и достатъчно рационален, достатъчно висок и достатъчно умен. Тя се нуждае от истински човек, за да я обича.

Какво харесва и какво не?

Компанията и е приятна, тя е усмихната и ще иска да разговаря постоянно, ще има много приятели и вероятно ще се впише във всяко социално събитие, за което се сетите.

Когато е влюбена, жената Близнаци става странно грижовна и откровена от сърце. За съжаление няма начин да се предвиди колко дълго ще продължи това. Тя е непредсказуема и се променя през цялото време, никога твърде женствена и рядко иска да бъде обгрижвана и защитавана в типичния смисъл.

Как да изберете подарък за вашата дама зодия Близнаци

Да вземете подарък за жена Близнаци е изключително лесен процес. Обича подаръците като цяло и ще се радва, ако я изненадате, въпреки че не е рожденият и ден или Коледа.

Напишете й писмо. Помислете за изненадващ подарък, когато отидете до супермаркета или в магазин за подаръци.

Ако това не работи, винаги можете да я заведете на уникално и прекрасно място или просто да я заведете през уикенда, за да се разходите в природата.


Още от ЗОДИАК: