зодия близнаци мъже

Мъжете зодия Близнаци

Информация за зодия Близнаци мъже:

Какъв всъщност е той?

Близнаците, както всички подвижни знаци, са емоционално силни. Те се справят добре със стреса и могат да издържат като никой друг.

Обикновено Близнаците са повърхностни за другите хора. Истината е, че природата му не е никак лека и повърхностна, а много сложна и труднодостъпна.

реклама

Ако вие самите сте повърхностни, никога няма да излезете от повърхността на Близнаци, която всеки има право да види. Това е човек, отдалечен от собствените си емоции и трябва да стигне до изгарящата сърцевина на сърцето си, но не знае как да направи това.

Ако е бил наранен от семейството си, има голям шанс той никога да не навлезе достатъчно дълбоко, за да разбере себе си и тогава за другите е още по-трудно да го видят. Ако някой разгадае ядрото на мъж Близнаци, ще открие, че има детски чар и невероятна вътрешна красота.

Влюбеният Мъж Близнаци

Близнаците са страхотни във флиртове и знаят как да очароват. Срещите са като вроден талант за тях. Те могат да се срещат с повече от една жена, докато жаждата им за разнообразие не се задоволи. От всички зодии, Мъжа Близнак се счита за един от най-добрите любовници.

Може да си мислите, че ще излъжете мъжа Близнаци, но те обикновено лъжат вас. Любовта им към вълнението и страстта ги кара бързо да губят интерес и са склонни да сменят партньорите си често.

Близнаците са любовници „всичко или нищо“. За Близнаците няма половин път. Те не са склонни да се ангажират с дълги връзки, защото се страхуват, че това ще им отнеме независимостта. Въпреки това, след като се решат, те ще дадат всичко от себе си.

Близнаците цял живот са в търсене на другата си половина. Те търсят тяхната липсваща половина, която отговаря на тяхната енергия. Когато намерят правилния човек, те остават верни завинаги.

Сексуалност при мъжете Близнаци

Мъжът Близнак не придава голямо значение на секса. Той се интересува повече от емоцията която идва с него. Мъжът зодия Близнак иска да бъде предизвикван, но без това да го кара да се чувства несигурен. Той има нужда от умна жена, която казва точните неща в точното време.

Близнакът ще иска постоянно разнообразие ако се намира в дълга и сериозна връзка, той усилено бяга от рутината и еднообразието. Близнаците трябва да са в движение, винаги да сменят партньори, позиции или местоположения.

Какъв е мъжът Близнаци в отношенията си?

Не можете да кажете точно, че мъж Близнаци е надежден или ненадежден.

Когато е истински влюбен, ще трябва да преминете през всички сезони в любовта му. От пролетта и изгарящото желание, до зимата и студената дистанция, той е труден човек, ако очаквате хармонична и предсказуема връзка.

Ако намери партньор, който би го изтърпял в отношенията, мъжът Близнаци ще бъде верен и всеотдаен.

Можете ли да се доверите на Мъж Близнаци?

Това е труден въпрос и отговорът най-често би бил просто „не“. Но това не е защото той обича да лъже, а защото е спонтанен и никой не знае какво ще му хрумне във всяка една минута.

Той може да каже много неща, но за да го разберете правилно, трябва да имате умението да четете между редовете.

Ако обаче намери точната жена за него, мъжът Близнаци, ще бъде верен и всеотдаен за цял живот.

Запознанство с мъж Близнаци

Мъжът Близнаци не е от традиционни мъже, той няма нищо против вие да направите първата крачка и ще отиде навсякъде с вас.

Когато е влюбен той ще ви обсипе с всевъзможни изненади. Не е възможно да се отегчите от Близнаци, освен ако не говорят твърде много и това също е нещо, което може да се промени с един разговор.

Какво харесва и какво не?

Той е позитивен, приключенец винаги в движение и готов да се справи с всяко житейско предизвикателство. Когато е истински влюбен, той показва своето детско сърце, чисто и недокоснато. Има обаче много неща, които да не харесвате, когато той се отдалечи и просто вече не му пука. Той може да бъде ненадежден, да действа като разглезено дете и да се страхува от емоциите си.

Как да изберете подарък за мъж зодия Близнаци

Заведете го някъде, където не е бил, купете му книга с практически инструкции, дайте му всичко, на което има букви или може да се използва за писане или снимки.

Той харесва различни джаджи, странни, малки неща, които могат да се използват за телефона му. Той иска свобода да използва подаръка си веднъж и след това да го изхвърли. Каквото и да решите да подарите на мъж Близнаци, завършете всичко с усмивка. Това може би е единственото нещо, от което се нуждаете и двамата.