Жените зодия Везни

Информация за зодия Везни жени:

Каква всъщност е тя?

Тя може да бъде прекрасна, грижовна, да ви обърне внимание и да бъде справедлива и отговорна повече от всеки друг знак от познатите зодии. Но ниското й самочувствие я кара да зависи от мнението на другите или обратното, може изобщо да не се интересува от мнението на никого.

Тя не разбира защо другите хора не се държат по начина, по който тя би постъпила и това я кара да поставя под въпрос всяко свое движение.

реклама

Можем да кажем, че всяка жена Везни е нерешителна, но истината е, че тази жена мисли твърде много за бъдещето, за да е сигурна, че нещата ще се наредят. Тя често изпада в състояние на самосъжаление и поема ролята на жертва.

Влюбената Жена Везни

Когато една жена Везни се влюбва, тя започва да поставя под въпрос решението си дали да бъде влюбена или не, сякаш е възможно да се контролира.

Правилото на Венера се фокусира тук, защото тя ще направи всичко по силите си да се откаже от тази любов, ако човек, към когото изпитва чувства, е социално неприемлив за нейните стандарти.

Жената Везни може да види мъжете в живота си като слаби и пасивни. Това ще я накара да прояви инициатива, когато е влюбена, дори когато не е моментът, нито мястото за това. Почти сякаш иска да покаже колко либерална е всъщност, но страда от възвишението на Сатурн и всъщност е доста привързана към традиционните ценности и подходящото поведение.

Сексуалност при жените Везни

Това е странна тема за жената Везни. Тя ще изпадне в крайности, като от една страна ще покаже своята сексуалност, сякаш е даденост, която всеки може да види, а от друга е доста несигурна.

Тя има проблеми със самочувствието и ако има връзка с партньор, който по никакъв начин не я уважава, може да се почувства задължена да остане с този човек, поради несъзнателно чувство за вина. Когато е с подходящия партньор, тя ще иска да експериментира, да изпробва всичко, което й хрумне и да разговаря свободно относно своите желания и предпочитания.

Каква е жената Везни в отношенията си?

В една връзка с жена Везни можете да очаквате всичко, стига да е добре представено. Тя ще бъде грижовна и дълбоко отдадена, но също така ще бъде готова да покаже своята егоистична, манипулативна страна.

Може да бъде трудно да се разбере нейната позиция, тъй като тя рядко ще показва неконтролираните си емоции и страсти, така че подходящият партньор трябва да я познава дълбоко и интимно, включително нещата, които не иска да покаже.

Като цяло, когато реши да бъде с някого, тя ще бъде отдадена и лоялна. Въпреки че често може да се притеснява твърде много за мнението на други хора, тя ще се придържа към избора си, дори ако той не е добър за нея.

Можете ли да се доверите на Жена Везни?

Като цяло жената Везни е вярна, но не винаги казва какво има предвид. Емоциите й често са скрити, защото чувства, че са непродуктивни или срамни и няма да има истински изблик на емоции, дори когато с удоволствие би избухнала.

Тя се интересува повече от начина, по който действа, отколкото от начина, по който всъщност се чувства и това може да я накара да изпадне в депресия за дълго време. Ако я разбирате достатъчно добре, ще можете да й се доверите, но само ако чувствате нейните емоции.

Запознанство с жена Везни

Това е жена, която ще излиза на срещи с удоволствие само докато не е готова за брак. Веднага щом стане готова, тя ще търси само сериозни връзки и няма да търпи несигурност и неясни емоции от партньора си.

Нуждата й да бъде с някого за добро или за лошо е изключително силна и срещите с нея никога няма да бъдат случайни, дори и да каже, че е така.

Интересното за жената зодия Везни е, че при нея няма средно положение. Ако иска да се среща с вас, вероятно ще иска да бъде с вас в дългосрочен план.

Какво харесва и какво не?

Тя е справедлива, лоялна, отдадена и тактична. Тя ще бъде готова да даде живота си за партньора, който избере. Тя обаче може да бъде твърде фокусирана върху други хора и да забрави коя е. Това я прави властна и негъвкава, губейки способността си да се доближава до чужди характери и мотиви без да ги осъжда.

Как да изберете подарък за вашата дама зодия Везни

Въпреки че знакът на Везни възвишава Сатурн, елементът Въздух на този знак ще я направи по-очарована от приятна изненада, отколкото да следва очакваната рутина.

Не би било добре да пропуснете рождения й ден или годишнината си, но би било много по-лошо да й правите подаръци само в такива случаи.

Купете и цветя или хубав парфюм. Тя ще оцени бижу, женски часовник или нещо артистично и красиво. Тя се нуждае от баланс в живота си и ще хареса подаръците й да бъдат умерени, не прекалено цветни или скучни. Тя винаги ще се радва да получи неочаквана кутия шоколад, последвана от червена роза, дори ако се чувства виновна за килограмите, които ще качи от шоколада, който ще изяде.