Мъжете зодия Везни

Информация за зодия Везни мъже:

Какъв всъщност е той?

Мъжът Везни не е лесен за разбиране. Неговата роля в света е да намери общ баланс. Твърде много отговорност го прави невероятно нерешителен, защото той разбира това, което много от нас не разбират, а именно отговорността за всяко решение и набора от последствия, които могат да последват.

За да намери мир, този човек трябва да прекъсне всичките си зависимости, да е самостоятелен и да не обръща внимание на какъвто и да е образ или мнение, което хората могат да имат за него. Той трябва да осъзнае кой е без влиянието на другите.

реклама

Влюбеният Мъж Везни

Когато мъжът Везни се влюби, той разглежда жената към която е привързан като човек, за който ще се ожени. Често е зависим от това да се чувства привлекателен и обичан, но ще разберете, че той ви обича, когато започне да говори за брак. Това може да се случи в началото на една връзка и мъжът Везни може да се движи твърде бързо, плашейки партньора си с очаквания, които изглеждат нереални.

Това е следствие от елемента Въздух на Везни което му дава бързина, намерение и необходимост да следва идеите си.

Невероятното нещо в него е способността му да се втурне в любов и брак, въпреки че Сатурн показва, че трябва да се забави и да изчака подходящия момент. Някой би казал, че няма да приема нещата толкова леко, но факт е, че не може да си губи времето за връзки без бъдеще.

Сексуалност при мъжете Везни

Мъжът Везни може да бъде една от най-обичливите зодии в зодиака. Управляван от Венера, той се грижи за удоволствието на партньора си и наистина обича творческото удовлетворение след физическото сближаване с партньора си.

Мъжът Везни може да бъде невероятно егоистичен и неспособен да изгради интимна връзка. Най-големият проблем възниква, когато той разчита твърде силно на Сатурн, като е твърде официален, строг, студен или скован.

Какъв е мъжът Везни в отношенията си?

Мъжът Везни с наранено его може да се държи като малко, обидено дете. В живота му са необходими много усилия и щастливи семейни моменти, за да осъзнае, че не всичко е лична обида, предназначена да го нарани.

Това е мъж, който ще остане във връзка дълго време, ако реши да бъде с някого. Той няма да се откаже при първата трудност и без съмнение ще се довери на чувствата си.

В повечето ситуации той ще остане спокоен и ще се опита да намери справедлив начин за разрешаване на всеки проблем в живота на партньора или в отношенията им. Когато мисли, че е намерил любовта на живота си, има голям шанс да обърне твърде много внимание на партньора си.

Можете ли да се доверите на Мъж Везни?

Това е човек, на когото може да се има доверие. В търсенето на единство той може да смени доста партньори. Мъжът зодия Везни е с ниско самочувствие, което го кара да се съмнява във всяко свое решение.

Понякога той ще се откаже от принципите си, само за да получи потвърждение за своята привлекателност и способността си да спечели нечие сърце. Ако обаче наистина реши, че иска да бъде с вас, той никога няма да наруши обещанието си за вярност, стига да му бъде дадена съвършената любов, за която мечтае.

Запознанство с мъж Везни

Той е галантен, тактичен, добре облечен, добре поддържан и разбира се, в повечето случаи той избира партньор, който е абсолютна негова противоположност. Това може да бъде проблем, ако започне да ви казва как да се обличате или да се държите, защото това говори само за желанието му да нахрани нараненото си его. Нито един партньор не иска да бъде на тази позиция с мъж Везни.

Той обича да създава определен образ и най-добрият начин да се срещнете с него е да покажете разбиране за нуждата му да покаже любовта си на останалия свят. Той ще иска да бъде гледан, ценен, гален и докосван публично, въпреки че може да има проблем да покаже собствената си привързаност сред другите хора.

Какво харесва и какво не?

Може да изглежда като обидено дете, което не осъзнава чувствата на друг човек от една страна, и напълно наясно със света и начина за постигане на баланс от друга.

Той може да проявява неуважение по най-нелепия, пасивен начин, понякога неузнаваем за човека, с когото излиза, но също така може да прояви невероятно разбиране към близките си, ако формира силна емоционална връзка.

Как да изберете подарък за мъж зодия Везни

Вероятно ще иска нещо скъпо. Скъп професионален фотоапарат или обувки, които никога не бихте купили на тази цена, ще го накарат да се чувства ценен и горд. Той винаги иска нещо, което изглежда фантастично, с прости линии и дори скучно умерена форма и набор от цветове.

Затова заложете на бежово, сиво или черно-бяло, ако не сте сигурни в предпочитанията му. Някои умерено зелени цветове също може да му харесат.

Перфектният подарък за него трябва да отговаря на неговия размер и на ума му. Трябва да стимулира интелекта му или да бъде наистина красив и с вкус. Изобщо не е задължително да е практично, стига да го вдъхновява чрез красота или истинско творчество.


Още от ЗОДИАК: