жена водолей

Жените зодия Водолей

Информация за жената Водолей:

Каква всъщност е тя?

Жената Водолей смята, че нейното уважение винаги трябва да бъде заслужено. Също така тя не осъзнава, че уважението е нейно право и че не е нужно да се бориш за него през цялото време.

Голямото предизвикателство на жените под този знак е да намерят вътрешен, емоционален мир. Когато се нарани много пъти, те лесно затварят сърцето си и продължават живота си в различна посока.

реклама

Влюбената Жена Водолей

Когато жената Водолей е влюбена, тя ще последва чувствата си, само докато е свободна да бъде себе си.

Несъзнателният страх да загуби личността, подтисната от други, често я прави уязвима. И все пак в живота на почти всяка жена Водолей идва време за „порастване“ и осъзнаване, че определено количество любов трябва да й бъде достатъчно, за да има семейство, да отглежда деца и да се грижи за съпруга си.

Това може би е едно от най-трудните неща за жената Водолей. Ако вземе такова решение, то трябва да бъде разбрано като знак за любов, дори когато не изглежда точно така.

Сексуалност при жените Водолей

Тази жена се нуждае от мъж, който е достатъчно интересен и не му пука много за идеалите на съвременния свят. Ако тя иска да покаже сексуалността си по даден начин, тя го ще направи въпреки мнението на останалите.

Рационалното и мислене ще и попречи да бъде напълно отпусната в повечето случаи, но тя се интересува много от всякакви сексуални експерименти и това включва секс на открито и показването на интимност на странни места, които можете да си представите.

Тя не може да бъде с тесногръд мъж или с някой, който я възприема като нелицеприятна.

Каква е жената Водолей в отношенията си?

Тя е вълнуваща, непредсказуема и търси сигурна връзка без проблеми и емоционални предизвикателства.

Тя не обича да е обвързана, въпреки че ще направи всичко за правилния партньор и освен ако не усети как биологичният й часовник тиктака, тя няма да изпита желание за сериозна връзка.

Най-важното нещо, което човек трябва да има предвид, когато започва връзка с тази жена е, че тя ще бъде доволна на уважение и малко изненади.

Можете ли да се доверите на Жена Водолей?

На този въпрос има два отговора. Ако дадена връзка я кара да се чувства достатъчно сигурна, тя ще е жената, на която можете да се доверите със сигурност.

Но ако нейната личност бъде заплашена по някакъв начин, тя е способна да излъже, като ще се чувства добре от постъпката си.

Запознанство с жена Водолей

Ако имате любовна връзка с жена зодия Водолей трябва да запомните, че тя се държи по същия парадоксален начин в любовта и любовните отношения, както и във всичко останало. Така няма да се изненадате.

Възможно е да създадете щастлива връзка с нея само ако й дадете свободата да преследва безброй интереси и да общува с нейните приятели.

Какво харесва и какво не?

Тя обича да бъде очарована от всичко ново и нестандартно във всички области на живота. Тя се радва като изненадва хората от обкръжението си, без значение какви зодии са те.

Интересното на това да бъдеш в компания на жена от зодия Водолей е в непредсказуемостта и, вълнуващата и природа, както и хуманния й поглед към света и разбирането й за нещата.

Но тя се притеснява от всякакви ограничения и предразсъдъци в обществото. Тя обича да върви срещу течението и не приема, когато някой не го толерира.

Как да изберете подарък за вашата дама зодия Водолей

Просто и купете нещо, което не бихте купили за никоя друга жена. Тя е жена, която обича изненадите и романтиката.

Най-важното при избирането на подарък е той да бъде функционален. Изберете добро четиво за астрология или пригответе фойерверки за изненада на рожден ден.

Наистина е лесно да й подарите нещо, което тя ще оцени, но само ако проявите креативност.