зодия водолей мъже

Мъжете зодия Водолей

Информация за зодия Водолей мъже:

Какъв всъщност е той?

Той е идеалист, който никога няма да спре да ви изненадва с оригиналните си идеи. Той ще се бори за това, в което вярва. Мислите му прелитат от едно към друго със скоростта на светлината.

Влюбеният Мъж Водолей

В любовта мъжете от зодия Водолей винаги са мили, учтиви и приятелски настроени, но не и истински сърдечни и нежни. Често имат необичайни любовни отношения.

реклама

Това е знак, управляван от Сатурн, която е откъсната и неемоционална планета.

Трудно намира лесен начин да изрази любовта си, Водолея първо трябва да се чувства уверен и сигурен, а точно това му е трудно да постигне.

Сексуалност при мъжете Водолей

Поетичен пътеводител за екстаза. Някои го смятат за чудак и човек който страни от обществото.

В любовта той винаги ще ви изненадва с нещо ново и ако ви покани някъде, можете да очаквате с нетърпение уникални преживявания! Той е истински виртуоз на съблазняването. А еротиката изглежда е много по-важна от сексуалността.

Ако искате да изпитате нещо напълно необикновено, трябва да потърсите Водолей!

Какъв е мъжът Водолей в отношенията си?

Може да е много трудно да бъдеш с такъв мъж. Неразбрал ситуацията, понякога приема всичко казано твърде лично.  Чувството за неуважение може да го откъсне, сякаш човека, с когото е, не заслужава да разбира неговата личност.

Това може да бъде предизвикателство дори за хора със силна личност. Най-важното тук е да се установят ясни правила, по който двамата ще се държат един с друг.

Можете ли да се доверите на Мъж Водолей?

В голям процент от случаи Водолеят е мъж, на когото може да се вярва безусловно, но често комуникацията с него е трудна, а това ще разочарова хората от другите зодии, което събужда тяхната обща липса на доверие в отношенията.

Той никога не лъже по прищявка, дори когато изглежда, че би го направил, но ако реши да го направи, това е знак за много по-дълбок проблем в отношенията му, отколкото обикновена несъзнателна нужда да излъже или да разочарова някого.

Запознанство с мъж Водолей

На първата ви среща най-вероятно ще закъснее, може би и на втората и на 100% на третата.

До края на срещата ще се запитате дали изобщо сте били на среща или правите нещо, което бихте направили с приятел артист чудак. Въпреки че това не винаги е така, със сигурност ще разпознаете мъжа Водолей в този параграф.

Какво харесва и какво не?

Той обича свободата и независимостта и искрените отношения между приятели. Водолеят мъж е наясно с технологиите, но и с природата.

Той мрази лицемерието, монотонната работа и хора, които мислят само за пари.

Как да изберете подарък за мъж Водолей

Всяка модерна, лъскава, джаджа ще свърши работа. Ще се държи като малко дете, ако получи нов лаптоп или телефон, като подарък. Той е мъж, който не се интересува особено много от рождения си ден или други празници, но ще се радва да бъде изненадан.


Още от ЗОДИАК: