Жените зодия Дева

Информация за зодия Дева жени:

Каква всъщност е тя?

Типичните Деви искат да бъдат полезни на мъжете до тях. Те са готови да помогнат на партньора си във всяка ситуация.

Манията за почистване може да бъде проектирана за всички дейности на жената Дева. Тя иска да почисти света от злото толкова, колкото иска да почисти зъбите си или ваната.

реклама

Най-важното нещо, с което тази жена ще се сблъска и трябва да преодолее, е търсенето на вяра в себе си. В повечето случаи тя не осъзнава напълно своята красота, доброта или стойност. И все пак вярата в красотата на света и нейната собствена приказка ще я дърпа със странна гравитация, докато не ги намери.

Най-лошото нещо, което една жена зодия Дева може да направи, е да се задоволи с рационалния си избор, тъй като има способността за съвършенство във всички области на живота си.

Влюбената Жена Дева

Когато Девата от женски пол се влюби, в началото вероятно ще изпита уплаха. Обича да бъде ухажвана от партньор, който прави първия ход. Това я кара да се чувства привлекателна и женствена.

Някои от жените Дева са в състояние да рационализират нещата до такава степен, че да флиртуват, като стигнат докрай, но често няма да завършат в дългосрочна връзка с партньор, с когото е била твърде пряка. Тя трябва да се влюби в някой по-силен и по-уверен от нея.

Сексуалност при жените Дева

Всеки, който иска сексуална връзка с тази жена, трябва да разбере, че тя се нуждае от много време, за да се отпусне и да стане интимна с партньора си.

Тя никога няма да обсъжда сексуалния си живот с други хора и трудно ще влезе в луда секс игра, чрез спонтанен импулс.

Каква е жената Дева в отношенията си?

Тя ще почисти къщата ви, ще сготви обяда ви, ще се грижи за децата ви, ще носи куфарите ви и ще оправи с лекота всичко в живота ви. Моля, спрете я. Не е нужно да прави всичко сама през цялото време, но изглежда тя не разбира това.

От постоянната си нуждата да помага, тя може да накара партньора си да се почувства некомпетентен или дори глупав и наистина трябва да внимава да не прекрачи границата в критикуването или презрението.

Тя трябва да приеме, че перфекционизмът не е най-добрата й черта и че това и пречи да се радва на несъвършените неща в живота си, които са… ами всички.

Можете ли да се доверите на Жена Дева?

Като говорим за зодии, сякаш жена Дева е съвсем различен знак от мъжа Дева, на жената Дева може да се вярва на сто процента. Тя е твърде умна и прекалено лоялна, за да се поддаде на прелюбодеяние и нейният морал и срамежлив характер вероятно няма да позволят това да се случи. Единственото, на което не можете да се доверите, е мълчанието й, защото когато реши да не говори, тя става мълчалива и „опасна“ в решенията си.

Тя няма нужда от никого в живота си, но често ще прави компромиси и ще се жертва за партньора, когото обича.

Запознанство с жена Дева

В началото на връзката тя ще се радва на обичайната рутина за срещи. Партньорът й трябва да я заведе в изискан ресторант, на разходка в парка и на танци. Тя няма да толерира никаква агресия или натиск, поне докато не развие по-дълбоки чувства.

Тя обича да ходи на чисти и светли места. Не водете жена Дева в подземен клуб, където тя ще трябва да пие бира от пластмасови чаши. Въпреки че ще разбере евтината и спокойна природа на този тип места, рядко ще се чувства добре в среда, в която всичко мирише на застояла бира.

Какво харесва и какво не?

Тя е грижовна, скромна и лоялна, способна да поправи всичко, което е счупено, включително разбито сърце. Това е жена, която иска да помага на партньора си, така заедно ще изградят по-добър живот и ще бъдат по-щастливи заедно.

За съжаление, тя може да се увлече и да си представи, че знае най-добре кое е добро за другите хора. Нейната доброта и подкрепа могат да достигнат до обида, при която партньорите й биха могли да се запитат дали смята, че са некомпетентни да направят нещо сами.

Как да изберете подарък за вашата дама зодия Дева

Купете подарък, който е практичен и може да се използва. Независимо дали става въпрос за облекло с изписано на него подходящо послание или за някои кухненски съдове, нейният подарък трябва да бъде в синхрон с подредената й личност.

Що се отнася до обичайните, очаквани събития като рождени дни и годишнини, никога не ги забравяйте.

Ако искате да я изненадате, напишете й стихотворение. Тя ще се радва на някои стихове, посветени на нея, а любовно писмо винаги ще стопи сърцето й. Не забравяйте обаче да го проверите за граматически грешки. При повечето жени Дева има скрита любов към всякакви видове изкуство и тя може наистина да цени скъпа, дискретна картина или скулптура, която представлява определено послание.