зодия дева мъже

Мъжете зодия Дева

Информация за зодия Дева мъже:

Какъв всъщност е той?

Мисията в живота му е да „поправи“ всичко. Докато не го направи, няма да му бъде лесно да се отпусне, да се усмихне, да танцува и да бъде толкова щастлив, колкото бихте искали да бъде.

Ако не намери начин да използва конструктивно ума си в това което прави, той може да ви подлуди, анализирайки всяка ваша дума.

реклама

Мъжът Дева е знак, който иска да поправи всичко, което е счупено, наранено, несъвършено и докато се дразните от това, помислете дали не сте били избрани да бъдете поправени самите вие.

Влюбеният Мъж Дева

Когато мъж Дева се влюбва, през цялото време ще се чуди дали наистина е влюбен или се заблуждава. Като променлив знак той може да помисли, че само за няколко седмици това всъщност не е чувството любов.

Може да бъде много трудно да си с Дева мъж, защото емоциите му са толкова несигурни, както при всеки един подвижен зодиакален знак, но с елемента Земя, към който принадлежи неговият знак, той някак си е твърде строг в очакванията си.

Когато иде реч за търсене на любовта, той рядко продължава връзка, докато не срещне някой, който може да му даде съвършенството, което търси, или докато не се откаже от идеята за перфектна любов.

Сексуалност при мъжете Дева

Девата е всичко друго, но не и сексуален, но мъж Дева може да бъде наистина вдъхновяващ любовник. Неговата партньорка трябва да показва малко креативност.

В търсене на съвършенство повечето мъже, родени в този знак, ще направят всичко възможно да разберат анатомията на партньора си и да успеят истински да ги задоволят. Те могат да бъдат доста критични към любимите си. Често не е лесно да бъдеш с мъж Дева.

Какъв е мъжът Дева в отношенията си?

Мъжът зодия Дева може да бъде много удовлетворяващ мъж или пък много досаден. Той е посветен на партньора си, но се управлява от Меркурий и това води до нещо като двойна личност, на която не винаги може да се вярва.

Той може да бъде доста повърхностен, що се отнася до емоционалната близост и интимност, но е достатъчно интелигентен, за да не пусне партньора, в когото е влюбен.

Девата харесва рутината си, което може да го накара да бъде взискателен в една връзка.

Той наистина живее в зависимост от традиционните ценности и наистина би искал някой да се грижи за него, докато той се грижи за света.

Можете ли да се доверите на Мъж Дева?

Девата мъж винаги иска справедливостта да възтържествува и ще действа докато не го постигне. Като един от земните знаци на 12-те зодии, той винаги е в търсене на физическо удоволствие или отива в други крайности, отричайки себе си в какъвто и да е хедонизъм поради своята религия или система от вярвания.

Ако намери прекалено много недостатъци в партньора си, той без съмнение ще потърси друг. Дори и най-лоялните Девите имат проблеми с доверието като отражение на собственото им поведение. Ако спре да ви се доверява, въпреки че не сте му дали основание, обърнете внимание, защото той самият може да е сгрешил някъде.

Запознанство с мъж Дева

Обича да прави промени, които са необходими, за да поддържат винаги връзката свежа. Той ще иска да ви заведе на място, където чиниите винаги са чисти, а покривките бели и изгладени, за да можете да разлеете доматената си супа върху тях и да се почувствате виновни по дяволите.

Той ще отиде с вас на всяко място, което не противоречи на неговите убеждения, но след време може да се отегчи от избора ви, винаги се нуждае от промяна, въпреки че принадлежи към стихията на Земята.

Често е твърде практичен, но когато иска да бъде с една жена, той ще бъде изненадващо романтичен и нежен. Ако се интересува от вас срещата с него се превръща в привилегия, поне докато открие първия ви недостатък.

Какво харесва и какво не?

Той е всеотдаен, интелигентен и способен, винаги готов да направи необходимото за да спечели повече пари или по-добра среда за себе си и околните.

Той с удоволствие ще се жертва за щастието на онези, които обича. Любовта към партньора му обаче често ще продължи много по-кратко, отколкото очаквате.

Как да изберете подарък за мъж Дева

Той не се нуждае от толкова много изненади. Всеки харесва приятна изненада, но най-важното за него е да почита традициите, рождените дни, годишнините и успехите.

Ще му хареса интересна химикалка, тетрадка, лаптоп или всичко, на което може да пише, дори ако твърди, че не се занимава с писане.

Купете му прозрачен, мъжествен часовник с всички показани зъбни колела или книга. Ако нищо друго не го прави щастлив, винаги можете да му купите огромен пъзел от 5000 малки парченца. Това трябва да го задържи известно време.


Още от ЗОДИАК: