козирог жена

Жените зодия Козирог

 

Информация за зодия Козирог жени:

Каква всъщност е тя?

Жената Козирог, трябва да бъде уважавана, но не я приемайте твърде присърце. Това е много трудна задача, защото тя ще даде всичко от себе си, за да ви убеди, че е жилава, силна и че няма нищо, с което да не може да се справи в живота.

реклама

Всъщност тя е изключително чувствителна, винаги бяга от собствената си същност, приема всичко като личен проблем и жертва собствената си полза за другите хора.

Тя има склонност да поема отговорността, дори когато обстоятелствата не зависят от нея.

Влюбената Жена Козирог

Когато жената Козирог се влюби, тя първоначално се противопоставя на собствените си чувства, преди да им се отдаде и да започне да се наслаждава на връзката.

В голям процент от случаите тя избира партньора си разумно, като рядко взема „грешното“ решение.

Нейното чувство за отговорност и сигурност може да бъде толкова силен приоритет, че тя няма да си позволи да поема никакви рискове, като винаги избира безопасното нещо, което да направи, и сигурния партньор, с когото да бъде.

Сексуалност при жените Козирог

Тази жена е доста по-отворена за сексуални преживявания, отколкото останалите зодии.

Козирогът жена се свързва с ниско желание за сериозно обвързване и брак, но това е женски знак свързан с Марс и тя е господарят, когато става въпрос за разбиране на собствените си инстинкти.

Емоциите й обаче са друга история и може да й липсва истинска интимност и радост в интимния живот в резултат на твърде много рационален избор и несъзнателен страх от емоционална болка.

Като цяло тя желае нейната сексуална рутина да бъде редовна и физически удовлетворяваща, освен ако не се поддаде на някакво чувство за вина и превключи на мазохистичен режим, при който нейното сексуално удовлетворение ще да бъде жертвано.

Каква е жената Козирог в отношенията си?

За своя партньор тази жена е лоялна. Уравнението в главата й е съвсем просто! Докато връзката с даден мъж има някакъв смисъл, тя ще остане с него без намерение да го разочарова или да го напуска.

Когато почувства, че е дошъл моментът нещата да свършат, всички нейни граници вероятно са преминали и има малък шанс да се промени решението си.

Тя е сериозна и строга, но любовта й е много дълбока и освен ако не е недоволна от собствения си живот, тя ще подкрепи партньора си и ще го направи много щастлив.

Можете ли да се доверите на Жена Козирог?

Тя е жена, която няма причина да лъже, освен ако страхът не прелива от здравия й разум. Това което може да я накара да действа по инстинкт, е паническия страх, но ако тя е спокойна няма да има причина да го прави.

Като цяло тази жена живее на принципа „око за око“ и „зъб за зъб“  и въпреки че знае, че всички дългове се уреждат от природата, когато е достатъчно ядосана, тя може да вземе правосъдието в свои ръце.

Единствената ситуация, в която тя може да реши да изневери е от злоба и нуждата да върне услугата на „неверния“ партньор. Това обаче ще я накара да се чувства виновна и е възможно да избегне изневярата.

Запознанство с жена Козирог

Ако търсите непретенциозна жена, това е жената Козирог. Тя се нуждае от много любов, за да цъфти като цвете и това трябва да се вижда от началото на връзката.

Тя не се интересува много от екстремни преживявания, екзотични дестинации и ще се задоволи с вечеря и филм. Нещото, което най-много обича, е традициите, които ще изградят с партньора си, след като връзката им е продължила известно време.

Какво харесва и какво не?

Тя има чувство за хумор и харесва изкуство, на което не липсва остроумие. Тя също цени традициите и обича да се връща към тях.

Тази жена е невероятна, тя е скала на която можете да се опрете по всяко време. Тя е надеждна и силна, готова да споделя и поема отговорност, като същевременно е съсредоточена върху собствените си целите.

От друга страна, тя е строга и винаги очаква партньорът й да бъде по-внимателен от нея. Тя е склонна към чувство на вина и често робува, за да стигне до определен момент, от който може би дори да не се нуждае.

Тя дори не обича кавгите и я притеснява агресията.

Как да изберете подарък за вашата дама зодия Телец

Не е лесно да се избере подарък за тази жена, защото тя се разкъсва между нещата, от които се нуждае, и нещата, които обича.

Най-добрият избор за подарък е такъв, който тя ще използва, но също така е красив и задължително избран от нея.

Когато види нещо на витрината и се възхити от него, върнете се там, за да го купите, когато сте сами, и изчакайте рождения й ден, новогодишната нощ или годишнината ви, за да я изненадате с него.


Още от ЗОДИАК: