зодия козирог мъже

Мъжете зодия Козирог

Информация за зодия Козирог мъже:

Какъв всъщност е той?

Не е лесно да разберете мъж Козирог. Изглежда, че е студен и далечен, твърде рационален и критичен, но рядко осъзнаваме, че всъщност той се страхува от провал, строг е към себе си и винаги се опитва да запази самоконтрол.

Той не иска да направи грешка, защото разбира последиците от всяко действие по-добре от всеки друг.

реклама

Това го прави предпазлив, внимателен да не предизвиква кармата и се съсредоточава върху себе си и своите практически цели, които го карат да мисли, че може да контролира живота.

Мъжът Козирог изгражда стени около себе си с цел да не бъде наранен. Когато обаче го опознаете и видите неговата добра страна зад тези стени, никога повече няма да искате да останете без него.

Влюбеният Мъж Козирог

Когато мъж Козирог се влюби, първото нещо, което ще направи, е да започне да се държи странно. Като цяло не е запознат с емоциите и ще гледа на обекта на желанието си като на извънземен, слязъл на Земята само за да го обърка. Това ще премине с първата любов, може би с втората, но винаги има вероятност той да гледа на любящия си партньор като на някой от друг свят.

Ще трябва да се научи как да действа, за да спечели нечие сърце. Ако има достатъчно късмет първият му любовен удар да бъде върнат, има шанс той да остане в същите отношения за много дълго време. Той е един от най-стабилните, упорити, дълбоко емоционални зодии в зодиака. Той никога не приема нищо за маловажно и отказва да бъде повърхностен.

Сексуалност при мъжете Козирог

В знака на Козирог има парадокс. От една страна, това е знак за екзалтация на Марс и това дава на мъжа Козирог достатъчно сексуалност и издръжливост, за да издържи в изключително задоволителни сексуални отношения за много дълго време.

От друга страна, Козирогът и неговият владетел Сатурн възпрепятстват всяко действие, което няма дълбочина, и той няма да бъде с вас, освен ако първо не изгради истинска емоционална връзка. Когато го направи, ще преоткриете един съвсем различен мъж, но той се нуждае от време, за да разбере, че това, което е необходимо за страхотен сексуален живот, е емоцията.

Какъв е мъжът Козирог в отношенията си?

Ако търсите мъж, който можете да посочите с пръст и да кажете: „Той е труден характер“, това би бил мъж Козирог. Не е лесно да бъдеш с него. Той може да бъде твърде строг и да не успеете да оправдаете очакванията му.

Ако не открие истинската магия на любовта, той ще бъде обсебващ, но упорит, без никакви компромиси. Точно затова е толкова дълбоко и вдъхновяващо да спечелите сърцето му и да го видите как се стопява, променя и отваря за неща, които никога не би помислил, преди да ви срещне.

Рядко има нещо, което той не би направил за любимия си човек. Може да се каже, че той е готов да остане с правилния партньор завинаги и никога да не се съмнява в решението си или в емоциите си.

Можете ли да се доверите на Мъж Козирог?

Без съмнение може да имате пълно доверие на този мъж, но само ако е взел решение да бъде верен, честен и моногамен. При всеки друг сценарий всичко може да се очаква и той ще действа по начина, по който сметне за подходящо.

Като цяло той се страхува от чувството за вина и що се отнася до осъзнаването му, той няма да наранява, лъже или изневерява на някого умишлено.

Все пак това е знак, управляван от Сатурн и той понякога губи контрол над избора си, като не осъзнава това. Това е причината поради която обича да контролира всяко малко нещо, мислейки, че може да избегне собствените си безотговорни действия.

Запознанство с мъж Козирог

Мъж Козирог ще направи всичко както трябва. Той ще ви отведе на правилните места, ще ви уважава, ще ви изпрати до дома ви, ще плати таксито ви и ще задържи вратата.

Владетелят на неговия знак е възвишен във Везни и той знае, че най-голямото му предимство е способността му да бъде тактичен, добре възпитан и галантен.

Той ще изглежда силен, невероятно зрял мъж, който знае точно какво иска и не се страхува да го получи. Той ще обича да бъде на среща с някой, който му се възхищава, но също така спазва рационална дистанция.

Какво харесва и какво не?

Той е силен, надежден, уверен и сигурен в избора си, като в същото време е практичен и съсредоточен върху целите си, с перфектен план за бъдещето. От друга страна, той може да бъде взискателен, студен и далечен и строг, с очаквания, които карат всички около него да се чувстват виновни или неадекватни.

Как да изберете подарък за мъж Козирог

Винаги уважавайте специалните случаи и бъдете максимално практични. Той може да ви изненада с отвореността си за всякакви странни неща, но преди да го опознаете, най-добре е да се придържате към традиционните, исторически, образователни, полезни подаръци.

Изберете подарък, който има смисъл, това е може би най-добрият начин да го впечатлите.


Още от ЗОДИАК: