Жените зодия Лъв

Информация за жената Лъв:

Каква всъщност е тя?

Тя често е неразбрана и смятана за мрачна и неудовлетворена, както и класифицирана като твърде силна и откровена. Проблемът в разбирането на тази жена идва от пламенната й природа и неспособността й да държи устата си затворена и да обмисля нещата.

Ако не желаете да отстоявате себе си и да й позволите да ви казва какво трябва да промените, изобщо не бива да имате връзка с тази жена.

реклама

Влюбената Жена Лъв

Когато тази жена се влюбва, светът започва да се върти около партньора й. Често се казва, че Лъва обича най-много себе си, но когато това е жена Лъв, тя поставя на първо място мъжа, когото обича, а не себе си.

Тя ще даде всичко на този мъж, сърцето си, душата и тялото си, без изключение. Любовта й е топла и страстна, тя ще иска да се бори, да прави любов и да бъде в прегръдките на някого през цялото време, стига личната й свобода да не е застрашена.

Сексуалност при жените Лъв

Що се отнася до сексуалността, жената Лъв е една от най-освободените жени в сравнение с останалите зодии. Тя харесва тялото си и обича начина, по който се движи. Обикновено няма да има нищо против да е с няколко килограма над обичайното си тегло.

Няма причина тя да се чувства застрашена или несигурна, въпреки че понякога това може да е източник на определени проблеми. Тя разбира секса като естествена част от живота и освен ако не е била сериозно наранена или засрамена в предишните си отношения, вероятно ще бъде уверена и креативна.

Каква е жената Лъв в отношенията си?

Не винаги е лесно да бъдеш с нея. Тя може да бъде изключително заета и ангажирана с различни неща и има твърде много очаквания. В някои случаи лъвицата може да бъде незаинтересована и съсредоточена изцяло върху себе си и кариерата си, или върху други любими хора в живота и. Само когато е дълбоко влюбена, тя ще се превърне в тази мека, топла лъвица, осигуряваща храна за душата на партньора и семейството им.

Когато знае какво иска, няма начин да промени мнението си. Не бихме я нарекли точно упорита, по-скоро със силна воля. Тя не може да се съобразява с нечии правила или нужди и рядко ще бъде милосърдна за безотговорно пропиляното време на партньора си и липсата на уважение.

Можете ли да се доверите на Жена Лъв?

Просто разбираш дали те обича или не. Няма друго, ще трябва да й се доверите напълно, защото нейното голямо, топло и биещо сърце не би разочаровало някой, когото обича.

Когато се изкачите достатъчно високо в нейния списък с приоритети, истината ще дойде естествено като Деня и Нощта. Важно е да се знае, че всички представители на Лъв са тук, за да хвърлят светлина върху нещата и да ги направят по-ясни, а не да ги замъгляват или да ги опетняват с лъжи и измами.

Запознанство с жена Лъв

Това е жена, която ще иска да се отнасят добре с нея. Може да се каже, че е с високо самочувствие, но това наистина зависи от нейния произход и начина, по който е отгледана.

Тя иска да блести, да се покаже с новия си партньор пред света. Тя иска да танцува и да сее радост, да е усмихната и просто щастлива. Тя трябва да почувства радостта от живота и да забрави за неща, които я правят уморена и тъжна на работното място или навсякъде другаде.

Срещата с нея може да бъде предизвикателство, защото има достатъчно енергия да премести планини.

Какво харесва и какво не?

Тя е човек със страхотна усмивка, вътрешно чувство за Аз, голямо сърце и способност да накара всичко да се случи.

Някъде дълбоко в себе си тя разбира, че няма нищо, което не може да се направи и това може да вдъхнови, мотивира и реши проблеми, които стоят на пътя на някого. Тя понякога също може да не подозира чувствата на партньора си, сякаш е готова да изгори всичко около себе си. Тя може да бъде разрушителна, да налага своето мнение и да взема решения самостоятелно.

Как да изберете подарък за вашата дама зодия Лъв

Има два основни типа жени зодия Лъв. Първите вярват в естествената красота, лесно можете да разпознаете този тип, защото те никога не носят лак за нокти, не се гримират или боядисват косата си и се обличат в естествени цветове. Вторият тип е жената, която сякаш свети в тъмното. Тя ще носи лъскави, златни неща, много бижута и ще боядисва косата си в русо, червено и т.н.

Всяка една от тези лъвици обича да й се придава стойност, затова преценете типа и помислете за неща, които биха показали, че тя е центърът на вашия свят. Вземете и нещо блестящо, нещо стойностно. Заведете я на театър, организирайте нейния рожден ден изненада и ако имате възможност – разходете се с нея по червения килим.

Кажете й, че изглежда най-добре от всички жени и я изведете в нощта на изненадите. Накарайте света да се върти около нея веднъж и тя ще ви върне услугата още утре.


Още от ЗОДИАК: