зодия лъв

Мъжете зодия Лъв

Информация за зодия Лъв мъже:

Какъв всъщност е той?

За да разберете Лъв, трябва да знаете неговите слабости, а те понякога са трудни за намиране. Той не е толкова потаен, просто не иска да говори за неща, които са емоционално трудни и би предпочел да прекарва време в своя басейн с лично удовлетворение, отколкото да плува в негативни емоции.

Най-важното нещо, което трябва да запомните за Лъв е, че привидно повърхностната му природа изобщо не е повърхностна. Дълбочината на Лъв достига до точка, в която не трябва да се прави компромис, за да бъдат щастливи всички около него.

реклама

Той има трудна задача като лидер и владетел и той трябва да бъде уважаван поради отговорността, която следва, независимо дали той е наясно с това или не.

Влюбеният Мъж Лъв

Този мъж се влюбва по невероятно топъл и сладък начин. Само си помислете за опитомен лъв, който мърка и ви прави място да седнете в скута му. Любовта само ще засили егото му и той наистина ще се наслади на преследването на своята „плячка“.

Тъй като той принадлежи към неподвижните знаци на зодиака, той може да има проблеми да се откаже от старите отношения, да се задържи на късчета емоции, вместо да търси нов партньор. Това може да отнеме много от енергията му и той винаги трябва да е свободен да изпитва същото топло и сладко усещане, което кара сърцето му да подскача. В крайна сметка той е кралят, а истинският крал има най-голямо сърце.

Сексуалност при мъжете Лъв

Лъвът е един от най-мощните мъже от всички зодии в зодиака. Той не се нуждае от партньор, с когото да споделя едни и същи сексуални отношения всеки ден, а от някой, който ще позволи експерименти и ще бъде достатъчно сигурен, за да покаже своята сексуалност толкова открито, колкото той.

Въпреки че се придържа към някои традиционни ценности, той все още харесва партньорите си силни и волеви, достатъчно пламенни, за да може страстта да тече. Той никога няма да се задоволи с жена с ниско самочувствие, която мисли за секса като рутина или задължение.

Той трябва да бъде изненадан, съблазнен и иска някой да говори за неговите способности, силни страни и да се наслаждава на секси комуникация, колкото и той.

Какъв е мъжът Лъв в отношенията си?

Когато се окаже във връзка, той ще направи всичко, за да покаже колко е галантен, уверен и могъщ. Това не е нещо, което прави от несигурност, а нещо, което намира за необходимо, за да съблазни обекта на своето желание.

Той ще се изфука, ще ви разсмее и ще бъде най-големият герой, на когото някога сте се надявали. Ако някой чака очарователния принц, той може да бъде намерен в Лъв, защото се чувства и се държи като кралска особа. За съжаление, това понякога може да се приеме буквално и той може да се държи така, сякаш е разглезен принц, мързелив, началник и мислещ, че е центърът на Вселената.

Въпреки това, той все още може да ви спечели, като посочи невероятните си качества, но ще се разочаровате, ако се надявате, че ще стане по-малко егоист.

Можете ли да се доверите на Мъж Лъв?

В повечето случаи на мъжа Лъв може да се вярва, освен когато просто не му пука за вас. Това не е човека, който ще прекарва времето си във вина, несигурен в решенията и избора на партньори.

Той ще лъже само ако не иска да се справи със скучните последици от думите си, никога от страх. Като цяло това не е мъжа, който се страхува и това е, което може да го направи толкова верен и доверен партньор.

И все пак, има моменти, когато той не вижда смисъла на честността, защото всъщност не иска да бъде прекалено привързан или близък с никого. Ако искате да видите дали трябва да му се вярва, не се вманиачавайте. Вместо това просто се запитайте – чувствате ли се обичани?

Запознанство с мъж Лъв

Всяка принцеса, за която сме чели в приказките, търси мъж като Лъв. В това няма нищо странно и той в крайна сметка е кралят на зодиака. Срещата с него може да бъде точно като с царя – стилна, блестяща и помпозна.

Най-добре е да завършите всяка среща с тих разговор за него. Колкото повече се интересувате от него, толкова повече той ще се интересува от вас и това ще завърши с действително споделяне.

Какво харесва и какво не?

Лъвът е отворен и велик в жестовете си и с него лесно се говори. Приятно е да бъдете с него, защото ще се радвате на връзка, изпълнена с уважение и топлина. Той има тази красива топлота, която няма друг знак. От друга страна, той може да бъде шеф, претенциозен и ангажиран до степен, в която е невъзможно да го изтърпите.

Как да изберете подарък за мъж Лъв

Изберете нещо, което ще подчертае мъжествената му физика или характер. Иска да покаже големите си рамене или страхотната си коса. Опаковайте подаръка си в оранжеви, жълти и червени цветове.

Придържайте се към ценни неща, които показват колко го уважавате и цените. Купете му златен часовник или скъпа химикалка. Той също така ще хареса добре подбраните подаръци, но само ако наистина разбирате същността му и сте в състояние да изберете нещо, за което винаги е мечтал.

Играйте с детето в него и му купете подарък, който може да го върне в детството или нещо, от което творчеството му ще искри.