зодия-овен

Жените зодия Овен

Информация за зодия Овен жени:

Каква всъщност е тя?

Жените Овен в началото са трудни за разбиране, защото държат картите си близо до гърдите. Те разкриват само това, което искат другите да знаят. Въпреки това, след като ги опознаете, те ще се почувстват по-удобно да се отворят към вас. Ще видите по-меките и нежни техни страни. Ще осъзнаете, че те не са толкова плашещи, колкото изглеждат. 

След като сте във връзка с Овен, вие трябва да сте открити. В края на краищата те са брутално честен зодиакален знак в сравнение с някои други зодии. Те ще ви кажат какво искат, защо са ви ядосани или какво сте направили погрешно. Те не задържат мнението си, така че никога няма да останете в неведение. 

реклама

Влюбената Жена Овен

Жените зодия Овен се влюбват бързо. Също толкова бързо обаче, губят интерес. Те обичат да са независими, така че не се нуждаят от връзка, за да се чувстват пълноценни. Те биха предпочели да бъдат сами отколкото с разбито сърце.

Въпреки че Овните се държат така, сякаш нищо не може да ги нарани, емоциите им са силни. Те са много чувствителни, така че разбиването на сърцето им е трудно за преодоляване.

Те се страхуват от ангажираност, защото се страхуват че ще трябва да полагат много грижи за връзката си. Ето защо им отнема много време, за да се отворят за другите. Те няма да се открият, докато не са сигурни, че на другия човек може да им се довери. 

Сексуалност при жените Овен

Жената Овен обича секса – но е нетърпелива. Тя няма да се отдаде на бавни и нежни ласки с партньора си. Тя би предпочели дива, приключенска близост.

Овенът е отворен за изпробване на нови неща вътре и извън спалнята. Тя се нуждае от партньор, на когото му е удобно да експериментира, защото ще им омръзне, ако секса стане твърде еднообразен. 

От друга страна, жените Овни са страстни, енергични и ентусиазирани. Няма значение дали целуват партньора си или правят любов с него, те ще се постараят да покажат, че са изключително възбудени.

Те живеят за момента. Те се наслаждават на всяка секунда, докато могат. 

Каква е жената Овен в отношенията си?

Жените Овни са страстни, трудолюбиви и упорити. Те никога не приемат „не“ за отговор. След като вземат решение, няма да променят мнението си. В края на краищата затова ги наричат „твърдоглавият овен“. Те се управляват от планетата Марс, която представлява Бог на войната. Овенът никога не отстъпва в битка. Те са готови да работят усилено за това, което заслужават.

Овенът също е изненадващо сладък. Въпреки че в началото изглеждат студени, дълбоко в себе си са чувствителни. Те се преструват, че са независими и нямат нужда от никой друг. Те обаче се грижат за приятелите и семейството си повече, отколкото биха си признали. Овните не се страхуват да оставят след себе си хора, които ги нараняват, но въпреки това се привързват доста лесно.

Жената Овен е естествен лидер. Тя знае точно какво иска. Овенът може да има проблеми с компромисите с партньора си, защото тя е толкова упорита и в ината си. Тя иска да има всичко по свой начин, защото вярва, че знае най-добре. Жената Овен е уверена, че винаги е права, но понякога може да изглежда като самонадеяна. 

Можете ли да се доверите на Жена Овен?

Жените Овни лесно ревнуват. Те са защитнически настроени, когато става въпрос за хората, които обичат, и не искат никой да посегне на тяхна територия. Те също ще искат да бъдат единствените, към които партньорът им проявява интерес.

Овните могат да станат зли, ако чувстват, че някой ще открадне половинката им.

Овните обаче са лицемери. Те няма да искат партньорът им да флиртува с никой друг, но няма да поставят етикет върху връзката за известно време. Жените Овен ще искат да са сами възможно най-дълго. Въпреки това, след като се ангажират, те никога няма да изневерят. 

Запознанство с жена Овен

Жените Овни са капризни. В края на краищата те са огнен знак. Те имат сдържан характер, така че непременно ще има много битки по време на връзката. Въпреки че Овните ще избухнат без предупреждение, те няма да останат ядосани дълго. 

Те рядко изпитват злоба, защото не прекарват твърде много време в притеснения за миналото. Те прощават и забравят – но имат нужда от партньор, който ще направи същото. 

Жените Овен са спонтанни и приключенски настроени. В края на краищата, когато се срещате с Овен, никога не знаете какво да очаквате. Връзката ще бъде непредсказуема. Всеки момент можете да се озовете на самолет, летящ из цялата страна.

Какво харесва и какво не?

Жените Овен обичат да прекарват времето си на открито. Те са активни така че ще се насладят на туризъм, скално катерене и плуване. Овенът няма да се чувства добре да стой дълго у дома. Те мразят да бъдат дълго на едно място. Мечтата на жената Овен е да види света. 

Овенът не понася авторитета. Те мразят, когато им се даде заповед да я следват. Те няма да продължат връзка, в която непрекъснато им се казва какво да правят. Овните искат да вземат собствени решения.

Те също искат много пространство. Жена Овен иска да запази независимостта си, дори когато са част от двойка.

Как да изберете подарък за вашата дама зодия Овен

Жената Овен предпочита семпли подаръци. Всичко, което носи, трябва да показва нейната сексуалност по ясен и ненасилствен начин. Бижутата не са много добра опция, за тази зодия.

Изберете дискретен и изискан подарък, и бъдете сигурни че ще бъде високо оценен. Винаги можете да й купите една червена роза или сто от тях или всяко цвете със силен аромат.

В края на краищата бъдете сигурни, че какъвто и подарък да изберете, ако е от сърце тя ще го оцени и ще ви го покаже.


Още от ЗОДИАК: