зодия овен

Мъжете зодия Овен

Информация за зодия Овен мъже:

Какъв всъщност е той?

Може да изглежда груб, следвайки инстинкта си и рядко използващ мозъка си, колкото и умен да е той. И все пак той има и мека страна. Ако любимият му човек се нуждае от неговата помощ и подкрепа, той ще покаже колко много го е грижа.

Когато се чувства уважаван и обичан, той ще свали предпазливостта си и понякога ще изглежда като гушкаща мечка. Овенът може да се срамува да бъде мек, но когато изпитва доверие, не може да се сдържи. В този човек има топлота, нещо което трябва да бъде открито навреме.

реклама

Влюбеният Мъж Овен

Мъжът Овен обикновено е много сигурен в своята сексуалност. Не се страхува да проявява инициатива и е много горд с тялото си, дори когато коремът му се разлива малко над колана.

Лесно е да се чувстваш привлекателен в ръцете му, тъй като той винаги се интересува от секс, колкото и объркан да изглежда. Мъжът Овен оценява, когато сексуалният му партньор проявява интерес към тялото му и се чувства достатъчно уверен и сигурен, за да покаже своето.

Той не харесва несигурността, срамът и цялостната липса на увереност, така че вдишайте дълбоко и открито покажете колко сте красиви.

Сексуалност при мъжете Овен

Връзките не са лесни за Овните като цяло, но мъжете Овни имат специални проблеми, когато е необходимо да се свържат с партньора си, да изпитват състрадание и да мислят за двама.

Той намира за много по-лесно да прави всичко сам и не държи партньорът му да има достатъчно енергия, за да последва неговото поведение. Мъжът Овен е склонен към шовинизъм повече от всички други зодии от зодиака. Наложително е партньорът му да остане независим, финансово и социално, за да успее една връзка с този мъж.

Какъв е мъжът Овен в отношенията си?

Когато се влюби, по един или друг начин, ще разберете. В тази ситуация има две крайности на поведението му. Като завоевател и воин той ще почувства необходимостта да се бори за любовта, за сърцето на този, когото желае и няма да спре пред нищо за тази кауза.

Това означава, че той ще бъде постоянен и повтарящ се в опитите си да спечели вниманието на субекта на своята привързаност.

Другата крайност би бил изгубения мъж Овен, неспособен да разбере собствените си емоции. Това може да го направи далечен, сякаш е загубил способността да говори или дори ядосан поради неспособността да покаже какво чувства.

Така или иначе поведението му ще бъде много очевидно и няма да пропуснете сигналите, дори и да не сте го познавали толкова добре.

Можете ли да се доверите на Мъж Овен?

Ако вие сте само едно от неговите завоевания, той няма да се чувства задължен да остане верен. Мъжът Овен може да бъде сексуален хищник, печелейки една награда след друга, завладявайки партньорите си един по един.

Той се наслаждава на тръпката от играта и трябва да изпита дълбоки емоции, за да спре. В случай, че сте принцеса, която той спечели с чисто рицарство, можете да му се доверите. Единственият начин той да запази този рицарски образ за себе си е да бъде справедлив, искрен и смел.

Запознанство с мъж Овен

Той не е особено романтичен и вероятно ще направи нещата като по книга. Той ще ви донесе червени рози, ще ви заведе в изискан ресторант ако наистина иска да ви съблазни. Когато отидете на кино, той ще купи билети за новия екшън трилър, въпреки че бихте искали да видите романтична комедия.

Той ще очаква да прави секс на първата ви среща и ще го очаква всеки път, когато се видите. Телефонните ви разговори ще бъдат кратки, съобщенията редки, освен ако не създадете гореща линия, която бихте използвали за сексуално взаимодействие, когато не сте в състояние да се виждате.

Какво харесва и какво не?

Мъжът Овен е привлекателен, силен и уверен, винаги готов за нещо ново и вълнуващо. Не му липсва инициатива или характер и това е забавно състезание, за да спечелите сърцето му.

Той обаче не мисли много за другите, а предпочита да е егоист, като мисли за себе си. Той може да бъде груб, егоистичен и импулсивен, като същевременно подхожда към всяка връзка, която има като бойна арена, където трябва да покаже своето превъзходство.

Как да изберете подарък за мъж Овен

Всичко дръзко, червено и горещо ще пасне добре. Ако все още няма колекция, винаги можете да му купите швейцарски нож, комплект инструменти, ловджийска шапка, огнехвъргачка или чифт секси боксерки.

Той ще се радва, ако покажете колко мъжествен и силен е и му дадете нещо практично, което да използва.


Още от ЗОДИАК: