Цялата информация е във вашите ръце!

Зодия Рак

Зодия Рак характеристика:

 • Зодия Рак (♋︎) е четвъртият астрологичен знак в Зодиака
 • Елемент: Вода
 • Качества на звездния знак: Кардинални
 • Цвят: бял
 • Ден: понеделник, четвъртък
 • Владетел: Луна
 • Съвместимост: КозирогТелец
 • Щастливи числа: 2, 3, 15, 20
 • Дати на раждане: 21 юни – 22 юли

зодии дата


Черти на зодия Рак

Реклама

 • Силни страни: Упорит, лоялен, емоционален, състрадателен, убедителен
 • Слаби страни: Мрачен, песимистичен, подозрителен, манипулативен, несигурен
 • Рак харесва: Изкуство, домашни хобита, релаксиране близо до или във вода, помощ на близки, здравословно хранене с приятели
 • Ракът не харесва: Непознати, всяка критика към мама, разкриване на личен живот

Дълбоко интуитивен и сантиментален, Ракът може да бъде един от най-предизвикателните зодии, които трябва да опознаете. Те са много емоционални и чувствителни и ги е грижа за семейството и дома. Ракът е симпатичен и привързан към хората, които държат близо до себе си.

Знакът Рак принадлежи на елемента Вода, също като Скорпиона и Рибите. Водени от емоциите и сърцето си, те трудно биха могли да се слеят със света около тях.

Те обичат да помагат на другите и избягват конфликтите. Когато са в мир с начина си на живот, представителите на Рака ще бъдат щастливи и доволни да бъдат заобиколени от любящо семейство и хармония в дома си.

Зодия Рак любов и взаимоотношения

Ракът е много емоционален знак, а чувствата са най-важното в отношенията им. Нежни и грижовни, те ще покажат своята чувствителност към света, без дори да мислят, че могат да бъдат наранени. За партньори те винаги избират човек, който е в състояние да ги разбере чрез невербален, мълчалив контакт и споделено ежедневие.

Представителя на зодия Рак е готов да направи много компромиси, само за да запази имиджа си на семеен човек. Споделената отговорност и съвместният живот с партньора ги карат да се чувстват сигурни и готови за следващата стъпка в живота, независимо дали става дума за дете, нова работа или корекция в областта на приятелствата и връзките. Влюбени в децата, родителството, брака и традиционните ценности, те все още могат да бъдат заблудени от хората, на които се възхищават и имат доверие, за да променят честния си подход към модерен, който не отговаря на истинската им личност.

Приятели и семейство

Приятели – Що се отнася до приятелствата, представителите на рака с удоволствие ще се свържат с нови социални контакти, но са изключително чувствителни към хората, които не са одобрени от най-близкото обкръжение. Изпълнени с уважение към хората, с които общуват лесно, те виждат всички контакти през емоционалната си призма, а не просто любопитство или статус. Интуитивни и състрадателни, понякога са невъзможни за разбиране.

Семейство – Ракът е знакът на семейството и тези хора се грижат за семейните връзки и дома си повече от всеки друг знак на зодиака. Дълбоко сантиментални, те са склонни старателно да съхраняват семейните спомени, като ги държат непокътнати в продължение на години. Когато личният им живот е изпълнен, те създават прекрасни, грижовни родители, които сякаш знаят как се чувстват децата, дори когато са на километри разстояние.

Кариера и пари

Когато трябва да свърши някаква работа, представителя на зодия Рак ще запретне ръкави и ще я завърши успешно. Те ще имат страхотна кариера като медицински сестри, домакини, градинари, политици и декоратори.

За представителите на Рака сигурността и парите са от голямо значение и са истинската причина да работят усилено. Те лесно печелят пари и не са свикнали да харчат всичко за един ден. Целта им е да спестяват, инвестират и наблюдават как инвестициите им нарастват ежедневно. Находчив и добър в управлението на времето и финансите, това е знак, който често отговаря за всички пари в домакинството, като държи партньора си или други членове на семейството под контрол.

Как да привлечем мъжа Рак?

Мъжът Рак е консервативен достатъчно, за да знае, че инициативата е важна, но често не успява да я покаже, преди да се почувства в безопасност. Партньорите му трябва да направят първия ход, но все пак да го правят фино, за да му позволят все още да се чувства като че ли води. Това е сложен индивид, много чувствителен, срамежлив и прекалено защитен към близките си. Когато избира жена, той подсъзнателно ще търси идеалната съпруга и майка.

Въпреки че може да бъде мрачен, песимистичен и припрян, той е креативен и щедър партньор в търсене на някого, с когото да сподели живот.

Как да привлечем жената Рак?

Жената рак е уязвима, емоционална, но не може да бързо да се влюби. След като нейното доверие бъде спечелено, тя ще бъде страстна и лоялна. За да я съблазни, човек трябва да бъде инициативен и да направи първия ход, като зачита нейната нужда да бъде третирана като дама.

Романтична и готова да обича, тази жена се нуждае от романтичен партньор, който вярва в любовта, като същевременно е в унисон с нейните неизказани чувства.

Жената Рак, се нуждае от някой верен, уважителен и честен, тъй като не забравя предателството и става много твърда и непредсказуема, когато бъде наранена.

Съвместими знаци които Ракът трябва да има предвид: Телец, Дева, Скорпион, Риби, Козирог

Известни личности зодия рак

 • Гай Юлий Цезар – Роден от патрицианско семейство, Юлий Цезар се издигна през политическите и военните редици на републиканския Рим, за да стане консул през 59 г. пр. Н. Е., Установявайки контрол над Рим, като образува така наречения Първи триумвират с Помпей и Крас.
 • Александър Велики – На тридесетгодишна възраст Александър създава една от най-големите империи на древния свят, простираща се от Йонийско море до Хималаите. Непобеден в битка през целия си живот, той се смята за един от най-великите военни командири в историята.
 • Джордж Буш – Известен президент на САЩ, преди това е бил губернатор на Тексас от 1995 до 2000г., Буш е син на Джордж Х. У. Буш, който е бил президент от 1989 до 1993г. Победата му на президентските избори през 2000г. е много противоречива победа над Ал Гор.

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално и за да улесни Вашето сърфиране Приемам Прочети Повече