Жените зодия Рак

Информация за зодия Рак жени:

Каква всъщност е тя?

Жените Рак са изключително интуитивни и винаги са в контакт с емоциите си, така че няма нужда да се преструвате с тях. Представяте или вашето истинско и автентично аз, или изобщо нищо.

Те ще усетят кога вибрациите са грешни. Ако видят червени знамена, може да не напуснат веднага, защото са сантиментални, но също така няма да пренебрегнат ситуацията и вашите чувства.

реклама

Влюбената Жена Рак

Ако сте влюбени в Рак, най-добрият начин да ги привлечете е като сте приятелски настроени и искрени. Жените Рак носят известна невинност. Те обичат живота и са отворени към него. Заради това те обичат сладките изкушения.

Ако се чудите къде да заведете жена Рак на първа среща, заложете на пикник, разходка сред природата и разбира се не забравяйте десерта.

Покажете на тази дама, че сте обсебени от мисълта за нея и това ще я разпали напълно. Ако приемем, че първата ви среща с Рак върви добре, можете да запазите пламъка, като покажете своята привързаност.

Сексуалност при жените Рак

Не се заблуждавайте от слънчевото и мило излъчване на вашата жена Рак. Сексуално жените Рак са изненадващо „шантави“. Опирайки се малко на покорната страна, те ще бъдат развълнувани, ако поемете контрола.

Бъдете освободени и различни, тези жени обичат да експериментират, ако не сте готови на това по-добре се откажете, преди да ви е заменила с друг.

Каква е жената Рак в отношенията си?

Тя е състрадателна, разбираща и много добър слушател, има усет и може да разбере как се чувства партньора й. Това е така, защото тя носи този майчин инстинкт във всяка част от тялото си. И иска да защити „детето си“ от всичко зло, което може да дойде, сякаш партньорът не може да се защити.

Когато се установи емоционална стабилност и се окаже в любовна връзка, която ще продължи, тя ще иска да направи това, което е „нормално“ – да се ожени и да има деца.

Можете ли да се доверите на Жена Рак?

Жените Рак са невероятно лоялни. Когато се обвържат с някого, те са сериозни. Те искат да прекарат остатъка от живота си заедно. Раздялата никога не е опция в съзнанието им. Те вярват, че всеки проблем може да бъде отстранен. Жена Рак никога не би мечтала да изневери на партньора си. Те дори няма да се изкушат. 

Въпреки че жените Рак са сладки, не искате да ги прецакате. Когато са с разбито сърце, те стават отмъстителни. Те няма да бъдат щастливи, ако някой се възползва от доброто им сърце. Ако нарушите доверието на Рак, тогава ще видите тяхната манипулативна страна. Те ще ви напуснат и ще намерят някой друг, който да ги утеши. 

Запознанство с жена Рак

Жените Рак се чувстват най-комфортно, когато е в собствения си дом. Тя няма да иска да излиза и да купонясват през уикендите. Тълпите ги дразнят. Те биха предпочели срещи в домашни условия или да организират партита за близка група приятели.

Жените Рак няма да издържат във връзки с купонджии. Техният начин на живот ще бъде твърде различен. 

Когато излизате с жена Рак, ще бъдете разглезени. Те ще ви изненадат с подаръци, дори когато не е празник. 

В сравнение с някои зодии този зодиакален знак е романтичен, така че винаги ще имат нещо сладко да кажат. Те никога няма да сдържат чувствата си. Ако те обичат, ще ти кажат. Те не се срамуват да показват любовта си пред другите. 

Какво харесва и какво не?

Жените Рак са креативни. Обичат градинарството, рисуването, писането и танците. Тези творчески обекти им дават възможност да изразят емоциите си. Това е здравословно за една жена Рак, тъй като така те се чувстват в хармония. Вместо да изпускат емоциите си по негативен начин, те могат да насочат каквото чувстват към своето изкуство. Те могат да създадат нещо красиво от болката си. 

Жените Рак не понасят нестабилност или непозната среда. Те жадуват за последователност. Непредсказуемостта ги ужасява. Жените Рак не искат да се чудят кога ще получат следващата си заплата. Те искат да знаят, че са стабилни финансово и емоционално. Те са много по-щастливи в стабилни, отдадени отношения, отколкото сами. 

Как да изберете подарък за вашата дама зодия Рак

Те биха харесали подарък със сантиментална стойност. Хубаво е да го изберете, като я слушате и усещате реакцията й към нещата. Ако видите, че е развълнувана от нещо, което е видяла на витрината на магазин, влезте и купете точно това нещо.

Все пак е най-добре да проявите уважение към традицията и ако тя винаги е получавала цветя за рождения си ден, е добре да купувате цветя всяка година.

Необходимостта й да цени традицията обаче не е нещо, на което ще държи над емоциите, затова се опитайте да изберете нещо практично, не прекалено скъпо и най-важното, нещо, което отразява нейната същност.


Още от ЗОДИАК: