зодия рак

Мъжете зодия Рак

Информация за зодия Рак мъже:

Какъв всъщност е той?

Мъжът Рак е може да изглежда слаб, но това не е така. Той има огромна вътрешна сила която пази в тайна, затова той често остава неразбран. Ракът обича да решава всички проблеми на време. Той е възпитан и надежден, идеален избор за здраво и силно семейство.

Влюбеният Мъж Рак

Когато този мъж се влюби, несигурността го завладява. Мъжете Рак обикновено имат някакви рамки и правила които спазват усилено докато ви опознаят, защото това им дава сигурност.

реклама

Това което Ракът трябва да осъзнае е, че трябва да се отпусне и да радва на любовта, а не да с е притеснява и да се чувства несигурен като дете. Когато намери точния човек, той ще оцени неговата същност на мига.

Сексуалност при мъжете Рак

Той е чувствителен и съпричастен и се основава на това, което чувствата му диктуват. Любовта означава много за него. Обикновено има традиционни ценности, обича домашния уют и би бил чудесен за сериозни дългосрочни отношения. Мъжът Рак не си пада по повърхностните, груби и непредсказуеми ласки, той е нежен, мил и обича жената да му отвръща със същото.

Той се нуждае от любов, обича да пише стихотворения за половинката си и би я завел на края на света. Физическата близост означава много за него.

Какъв е мъжът Рак в отношенията си?

Той уважава емоциите на своята половинка и иска тя да го усеща. Той не е конфликтен и ще запази спокойствие дори и при ожесточен спор. Мъжът от тази зодия няма да покаже когато е обиден, но е хубаво жената до него да може да усеща настроенията му, и да му помага да изразява емоцията си. Той е нежен, мил и грижовен и иска сериозни и трайни отношения.

Можете ли да се доверите на Мъж Рак?

Да, на него може да с доверите. Той може да пази тайни и няма да ги сподели пред никой, но ако реши да ви напусне, ще ви каже всичко което някога му е тежало във връзката му с вас. Ако излъже, ще е за нещо дребно, което има полза и двамата. Изневярата не му е в кръвта, така че може да бъдете спокойни.

Запознанство с мъж Рак

Той ще ви заведе в красив ресторант с вкусна храна. Или на романтична разходка, завършваща с приятна вечеря у дома, която ще приготви сам. Срещата с него няма да е нещо невероятно, но пък ще бъде приятна, романтична и ще ви даде спокойствие.

Какво харесва и какво не?

Той е нежен, мил и не си пада по излишните приказки. Въпреки че чувствителността му може да остане скрита през по-голямата част от времето, той ще я покаже, когато трябва. Мъжът Рак има жив интерес към живота на своята избраница и винаги е готов да и помогне. Мъжът Рак може да изглежда малко несигурен за останалите зодии от зодиака, но това въобще не е така.

Как да изберете подарък за мъж Рак

Мъжете Рак искрено обичат да получават подаръци и романтични прояви на привързаност – особено ако им дадете нещо, което има специално значение за вас. Те обожават стари неща и необичайни съкровища, особено ако знаят със сигурност, че никой друг няма това, което имат.

Управлявани от луната, мъжете Рак обикновено са в контакт с женствената си природа, повече отколкото останалите зодиакални знаци. Обикновено получават бижута, особено ръчно изработени сребърни пръстени, маншети и висулки. Тези мъже често ще ухаят на аромати, които изглеждат цветни или сладки от обичайните мъжки парфюми.