зодия риби жени

Жените зодия Риби

Информация за зодия Риби жени:

Каква всъщност е тя?

Чувствени и интуитивни жени с магнетична красота и голяма умствена и духовна сила. И като всички жени са пълни с противоречия.

Техният символ е две Риби, плаващи в противоположни посоки, а тяхната задача е да изберат положителния път и да се придържат към него. За да направят това, те се нуждаят от силна подкрепа и самопознание, за да могат след това продуктивно да използват изключително плодотворното си въображение и чувствителност.

реклама

Жената под този знак е много популярна и обичана, защото помага на хората да намерят себелюбието си и може да ги направи щастливи, тя е много безкористна.

Влюбената Жена Риби

Жената Риба се опитва да предпазва близките си от стрес и им помага да реализират мечтите си. Тя е прекрасен любовник и партньор, ако се чувства обичана и защитена.

Тя също се нуждае от море от любов и чувство за сигурност, но рядко го получава. Тя се опитва толкова много да създаде спокойна и приятна среда за другите, докато не се изтощи от собствените си усилия.

В ранна зряла възраст тя все още може да се чувства като малко момиче, затова търси голям, силен мъж, който да се грижи за нея, затова ще избере мъж, който я кара да се чувства сигурна, закриляна и умее да прощава.

Сексуалност при жените Риби

През живота си Жената Риби ще претърпи радикални промени в своята сексуалност. Първоначално тя ще занимава повече със социални и морални въпроси, отколкото с психо-сексуално развитие.

Тя няма много добра преценка в любовта и затова често бърка фантазията с любовта. Вече порасналите Риби обаче могат да бъдат чувствени и необичайно креативни любовници, които контролират тялото си и угаждат на партньора си.

Те могат да бъдат сексуално еманципирани или старомодни и целомъдрени. Жената Риби е една от малкото зодии, които наистина държат на дългосрочни връзки, както сексуални, така и партньорски.

Тя поставя любовника си на пиедестал, харесва интриги, трудни ситуации, криви и непредсказуеми пътеки. Когато обаче настъпи периодът на депресия, тя губи всяко сексуално желание, вместо това тежестта на съмнението се увеличава.

Тя се нуждаят от сексуално опитен любовник, който да й помогне да освободи собствените си задръжки и тя ще обича този, който може свободно да изразява своите нужди и идеи.

Жената Риби обича секса игрив, свободен, енергичен, въображаем, изследователски, богат на настроения и вариации.

Каква е жената Риби в отношенията си?

Тя е съблазнителна и знае как да получи мъжа, който иска. Въпреки това рибите между тридесетте и петдесетте години от живота си са много податливи на кризи.

Жената Риби също е нестабилна в отношенията, защото не е сигурна в себе си. Въпреки че смята, че прави това, което иска, тя често открива, че подсъзнателно прави това, което трябва, а не това което иска.

Можете ли да се доверите на Жена Риби?

Тя изпитва затруднение да казва истината. Рибите се чувстват некомфортно в напрегнати ситуации, често са несигурни и не знаят как да реагират. Точно заради това, тя ще предпочете да излъже, за да избегне конфликт.

Жената Риба изпитва голяма несигурност и това я кара да понякога да лъже. Ако искате тя да се отпусне и да придобие увереност, трябва да я накарате да ви се довери. Тя не иска човек до себе си който да и крещи и да я обвинява, иска спокойствие и сигурност.

Запознанство с жена Риби

Животът на жена в знака на Риби изглежда е изпълнен с повече катастрофи и разочарования в живота, отколкото животът на всяка друга зодия, но това е така, защото тази зодия е много чувствителна и възприема проблемите, дори и най-малките, като огромна катастрофа.

Тази жена има много състрадателно сърце и винаги се стреми да даде на хората повече, отколкото очаква от тях. Тя не знае как да се бори за щастието си, защото за жената Риби думите „борба“ и „щастие“ означават напълно противоположни и взаимно изключващи се значения.

Представителките на тази зодия само чакат късмета си и вярва, че щом срещне своя доверен защитник и любовник един ден, всичко зло ще отмине. Тази вяра е толкова силна, че жената Риби може да я задържи цял живот.

Какво харесва и какво не?

Рибите са надарени със специално чувство за разбиране на всички хора около тях. Те могат да слушат, те са любезни и винаги готови да помогнат.

Друга тяхна характерна черта е несигурността, това я прави лабилна и ненадеждна, когато обаче тя опознае човека който е избрала за свой партньор, се отпуска и не оставя и следа от нейната несигурност.

Как да изберете подарък за вашата дама зодия Риби

Тя обича креативните неща. Направете нещо за нея от сърце, колаж, ваша снимка в рамка, картина, стихотворение или песен ще я зарадват.

Ако изберете парфюм, внимавайте на какъв аромат сте се спрели, те са изключително чувствителни на миризми.

Какъвто и подарък да изберете най-важното е да е романтичен, уникален и от сърце.


Още от ЗОДИАК: