зодия риби

Мъжете зодия Риби

Информация за зодия Риби мъже:

Какъв всъщност е той?

Той е вечно търсещ любов и съвършенство. Не се интересува от посредствени теми, може да ви разгадае само с няколко въпроса.

Мъж Риби държи картите си много близо до сърцето, разкривайки истинската си личност само пред онези, с които чувства, че ще бъде в безопасност. Често са необходими много години, за да се опознаете наистина този човек.

реклама

Влюбеният Мъж Риби

Той се влюбва лесно и всеки път мисли, че това е точния човек за него. Хубавото е, че от всяко една неуспешна връзка той успява да си вземе поука.

Той е спонтанен и емоционален и може да превърне всеки обикновен романс в приказка. Мъжът Риби раздава любов с пълна сила, докато не разбере че това не е човекът за него.

Сексуалност при мъжете Риби

Този мъж има лошото качество да слуша приятелите си, често прави това което искат те, а не това което му е на сърце. Това може да го накара да се изгуби и да не успее да разбере истинската си емоция.

Той иска да покаже любовта си в леглото, но често не се съобразява с желанието на половинката си и действа така както той иска.

Какъв е мъжът Риби в отношенията си?

Той ще бъде отдаден в отношенията си докато разбере, че обектът на желанията му не му подхожда. Мъжът Риби обикновено има краткосрочни връзки, освен ако партньорът му не положи усилия да я съживи и разнообрази. За съжаление този мъж много често сменя решенията си, а това го прави ненадежден.

Може да имате хармонични отношения с него, само ако тази нерешителност не ви пречи.

Можете ли да се доверите на Мъж Риби?

За съжаление, на мъжът Риби не може да се вярва. Той е несигурен, не знае какво точно иска, често сменя мнението си, а това води до лъжи, изневяра и много грешни постъпки.

За тази зодия е предизвикателство да остане в трудна ситуация без да излъже. Този мъж може да бъде и честен, особено ако има връзка с Огнен знак който е директен и не се притеснява да си изказва мнението. Ето тогава представителя на зодия Риби може да се отпусне да не се притеснява да казва истината.

Запознанство с мъж Риби

Срещите с този мъж са непредсказуеми и романтични. Той ще бъде мил и грижовен, ако му позволите да бъде себе си, никога не го притискайте това може да го накара да потърси нов обект на чувствата си. Преживяванията, споделени с него, трябва да се ценят, защото никой не знае кога ще дойде моментът, в който той няма да се чувства вече част от тях.

Какво харесва и какво не?

Грижовен, нежен, състрадателен и мил, той ще изслуша всяка ваша болка. Непредсказуемият му характер и неговата несигурност го правят ненадежден за сериозни отношения. Той не харесва ограниченията, и никога не може да предвидите кога ще реши да ви замести с друг обект на желание.

Как да изберете подарък за мъж Риби

Мъжът Риби е от типа зодии, които харесват всякакви подаръци. Няма значение дали ще се спрете на картина, почивка, часовник или дори чифт чорапи. Когато той е влюбен ще хареса всичко което идва от вашите ръце. Затова бъдете смели и не се притеснявайте, най-добрият подарък е вашата любов.


Още от ЗОДИАК: