Жените зодия Скорпион

Информация за зодия Скорпион жени:

Каква всъщност е тя?

Магнетична със силен характер, тя определено знае как да пази тайна. Жената родена под този знак обича съвършенството и се цели към постигането му във всяко едно отношение.

Тя е силна и издръжлива и никога е се предава, дори и там където другите се отказват. Целеустремена и всеотдайна тя обича да довежда нещата до край. Парите и властта са нейна цел.

реклама

Влюбената Жена Скорпион

Тя е спокойна и копнее да изпита дълбоки и истински чувства и емоции. Недоверчива в любовта ще отнеме време и много действия от страна на мъжа, за да спечели доверието й. Жената Скорпион е магнетична и е много трудно да откъснете очи от нея.

Жените зодия Скорпион са магнетични, харизматични и привличат всеки мъж. Тези дами обаче умело се възползват от това и си играят с всеки мъж, докато не постигнат целите си. Родената под знака на Скорпион обича да бъде в центъра на вниманието както на мъжете, така и на жените.

Сексуалност при жените Скорпион

Тя харесва спонтанните, разтърсващи и емоционални отношения. За нея е важно ежедневното подхранване на чувствата и леглото никога да не изстива. Всичко това може да звучи като трудна задача, но това далеч не е така. Тази дама има нужда от човек който ще я подкрепя и уважава.

Каква е жената Скорпион в отношенията си?

В живота на тази жена любовта, сексът и страстта заемат едни от важните места. Тя се нуждае от необикновен, енергичен и емоционален партньор. Тя упорито ще търси обекта на страстта си и след това яростно и ревниво ще го защитава в случай на опасност. Докато чувствата са силни, тя ще търпи недостатъците на партньора си, но когато охладнее, предишната страст няма как да бъде разпалена отново.

Можете ли да се доверите на Жена Скорпион?

Ако говорим за зодии и доверие, то може да имате пълно доверие на жена от този зодиакален знак, но внимавайте! Когато тя е наранена, не знае как да се справи с проблема и има опасност да стане агресивна и отмъстителна.

Тя иска на всяка цена да има справедливост и ще направи всичко за да го постигне.

Запознанство с жена Скорпион

Срещата с нея може да бъде като скоростно влакче. Тя иска изненади, забавения, вълнения и разнообразие, рутината не е за нея. Тази дама иска страст и плам, ако не сте готов да изгорите, по-добре стойте далеч. Мъжът който и даде всичко това, ще бъде безумно щастлив, защото жената Скорпион ще го направи щастлив във всеки един смисъл на думата.

Какво харесва и какво не?

Жената Скорпион е индивидуалист, който разчита изключително на себе си и честно казано, рядко слуша другите. Тя не обича да споделя нищо с други хора или да им помага безкористно.

Въпреки отровната природа на жената Скорпион, тя бързо и уверено ще се изкачи по кариерната стълбица. Талант, отдаденост, упорита работа и енергия ще й помогнат да реализира професионалните си очаквания.

Как да изберете подарък за вашата дама зодия Скорпион

Ако търсите подарък за жена Скорпион, задачата ви няма да е лесна. Красива брошка, пръстен или гривна с камък от гранат, много биха зарадвали тези мистериозни и опасно чаровни дами. Като цяло подаръка за тези дами трябва да бъде избран много внимателно и да има символика.


Още от ЗОДИАК: