зодия скорпион мъже

Мъжете зодия Скорпион

Информация за зодия Скорпион мъже:

Какъв всъщност е той?

За да разгадаете този мъж, трябва да разберете колко емоционален е той. Често неговата чувствителност иска партньор, който да е достатъчно нежен. Ето защо този човек често ще се озове с други представители на водната стихия или дори по-добре със земни зодии.

Той е на лов за любовта на живота си и ако това не сте вие, той вероятно ще прекрати връзката ви, преди тя дори да е започнала.

реклама

Влюбеният Мъж Скорпион

Когато мъж Скорпион се влюбва, той наистина се привързва. Емоциите му са дълбоки и много трудно се променят, така че ако му разбиете сърцето има по-голям шанс любовта му да се превърне в омраза, отколкото да избледнее или да изчезне.

Той ще бъде интензивен в подхода си и често ще отхвърля нежната страна на емоциите си, сякаш се очаква от него да не покаже колко слаб може да бъде. С наистина дълбоки чувства, мъжът Скорпион е способен на невероятно състрадание и емоционално разбиране.

Сексуалност при мъжете Скорпион

Знакът на Скорпион представлява секс и се управлява както от Марс, така и от Плутон, планети от инстинкти и първична сексуалност. Този мъж може да бъде всичко, от мекосърдечен, прекрасен и нежен любовник, до сексуално ненаситен перверзник, който ще изплаши партньорите си. Това зависи от нивото му на ограничение, емоционално или сексуално състояние и понякога е трудно да се разбере.

Какъв е мъжът Скорпион в отношенията си?

Често се казва, че мъж Скорпион може да бъде обсебващ и отмъстителен, но истината е, че той също може да бъде лоялен, подкрепящ, състрадателен и невероятен в леглото.

Този мъж трябва да се справи с необичайна емоционална дълбочина, което води до неговата изключителна чувствителност и нуждата му да затвори сърцето си, за да не пострада.

Единствената причина да стане отмъстителен е дълбоко емоционалната му природа и неспособността му да прощава.

Можете ли да се доверите на Мъж Скорпион?

Както всичко останало, което е черно-бяло в неговия свят, така е и с доверието. На него може да се вярва и разчита безусловно, но когато трябва да направи избор той не се съобразява с чувствата на никой друг.

Той има нужда винаги да изказва мнението си и да казва истината. Можем дори да кажем, че най-голямата му радост се крие в това, че дава своите разкрития на точната истина, с която никой не иска да се занимава.

Запознанство с мъж Скорпион

Когато е на среща, този мъж ще се грижи за партньорката си, сякаш е кралска особа. Той иска да види нежна душа в партньора си, някой, който се нуждае от неговата защита и без съмнение се придържа към ценностите и убежденията му.

Той ще ви отведе до места, които смята за романтични. В зависимост от предишните си взаимоотношения, той може да бъде доста отворен на първата среща и веднага да покаже истинското си аз, или да бъде труден за разбиване и винаги нащрек.

Какво харесва и какво не?

Той е дълбок, емоционален, лоялен и даващ, точно до момента, в който бъде наранен дори от най-малкото нещо. Той може да бъде болезнено честен, освобождаващ и очевиден в намеренията си, но също така може да бъде недоверчив, притежателен и ревнив и дори агресивен, когато търси отмъщение.

Как да изберете подарък за мъж Скорпион

Перфектен подарък мъж Скорпион е нещо, за което той е говорил отдавна и след това е забравил. Той обича да му се напомня за неща, които събуждат красиви емоции в него, а най-доброто нещо, което може да изберете, е това, което той сам е избрал.

Този знак се интересува от технологии и компютри, но обикновено фокусът му е насочен към откриването на собствената му дълбочина. Подходяща книга за психология или нещо, което да му помогне да разбере потока на живота, би бил интересен и полезен подарък за него.


Още от ЗОДИАК: