зодия стрелец жени

Жените зодия Стрелец

Информация за зодия Стрелец жени:

Каква всъщност е тя?

Тя е на мисия да направи живота на всеки по-добър. Въпреки че понякога може да изкаже мнението си за хора, които дори не познава, намеренията й са добри, а характерът й положителен, оптимистичен и силен.

Нейната мисия е да направи света по-добро място и не трябва да се опитвате да променяте това. Въпреки че трябва да намери начин да остане реалист, тя се нуждае от нейната вяра в красотата на бъдещето.

реклама

Влюбената Жена Стрелец

Тази жена се влюбва лесно и страстно. Тя лесно се подвежда в чувствата си, когато копнее за човешки контакт и някой, който да я направи щастлива. Тя търси този перфектен партньор, който ще осмисли живота й.

Смисълът и целта на нейното съществуване трябва да бъдат открити вътре в нея, за да може тази жена да бъде истински щастлива с всеки и да осъзнае, че тя е единствената, от която зависи нейното удовлетворение.

Сексуалност при жените Стрелец

Колкото и спонтанна да е, тя е и малко тромава, когато става въпрос за секс. Може би нейната срамежливост и нейната детска природа изплуват винаги в търсене на начини да разчупи обстановката. Каквато и да е причината, гарантирано ще направи всичко по силите си, за да си прекара добре.

Тя не се нуждае от партньор, който е несигурен и мисли за нея като за човек, който трябва да порасне. Вместо това тя ще бъде най-щастлива с някой, който се смее с нея, хваща я, когато пада, а също така и дава достатъчно лично време.

Каква е жената Стрелец в отношенията си?

Всички отношения са изключително важни за жената Стрелец. Тя обича хората, вярва до наивност в добротата на човешкия вид и няма да се успокои, докато не направи всички около себе си щастливи.

Ако смятате, че тя трябва да се промени, най-добре е да се откажете веднага. Ако тази дама се разочарова твърде много пъти, тя ще стане по-сериозна, по-малко наивна и по-добра в преценките си. И все пак това няма да я направи щастлива, тъй като тя е на мисия да извлече най-доброто от всички, включително и от вас, без значение вие на кои зодии в зодиака сте представители.

Можете ли да се доверите на Жена Стрелец?

Това е жена, която не може да лъже, дори когато иска. Тя се влюбва с лекота и може да изпитва чувства към повече мъже наведнъж, но няма да може да го скрие много добре. Когато реши да бъде напълно честна, животът й ще стане много по-лесен.

Запознанство с жена Стрелец

Това е жена с жажда за приключения. Тя не иска да се отегчава от едни и същи неща отново и отново и иска вълнение и промяна в живота си.

За нея е разбираемо, че не може да разчита на много хора да й доставят забавлението, което търси, и няма да има проблем да си го създаде сама. Дори и да остарее, тя ще остане активна, защото животът й губи смисъл, ако се установи и остане у дома.

Какво харесва и какво не?

Жената стрелец ще ви развесели, ще внесе нов смисъл в живота ви и ще направи всичко възможно, за да ви научи да бъдете по-щастливи. За съжаление, понякога може да изгуби поглед от от реалността и да стане раздразнителна. Тя е мила и забавна, но в същото време ненадеждна, наивна и донякъде некоординирана.

Как да изберете подарък за вашата дама зодия Стрелец

Това е жена, чийто слънчев знак се управлява от Юпитер и тя обича подаръците, много подаръци. Няма значение какво купувате, стига това да я накара да се усмихне. Не я вълнува дали нещата са практични или не. Заведете я някъде, където обича да ходи, вземете цветя от градината на баба си на път да я видите, покажете и, че разбирате нейните страсти и силни страни.


Още от ЗОДИАК: