зодия стрелец

Мъжете зодия Стрелец

Информация за зодия Стрелец мъже:

Какъв всъщност е той?

Често мислят мъжа Стрелец за повърхностен. Но това е мъж, който търси истината и няма да се откаже, докато не я намери.

В повечето случай той няма представа, защо не иска да остане в същата връзка или защо се нуждае от толкова много промени и приключения.

реклама

Той иска да намери пълна хармония и едва когато я намери, той ще остане верен и отдаден.

Влюбеният Мъж Стрелец

Когато той се влюби, това не е нещо ново. Той е склонен да се влюбва бързо, действайки като завоевател, който трябва да спечели сърцата на мнозина.

Като цяло е добре да спазвате дистанция известно време, докато намеренията му станат ясни и емоциите му се стабилизират. Въпреки че ще се радва на спонтанност и романси, които започват по прищявка, той ще има шанса да задълбочи чувствата си само когато има за какво да се бори.

Стрелецът все пак принадлежи към стихията Огън и за него е важно да бъде активен по пътя за спечелване на нечие сърце.

Сексуалност при мъжете Стрелец

Сексът с мъж Стрелец обикновено е забавен и приятен. Той е уверен иска да си  прекара добре в леглото. Той може да бъде доста безразборен и да смени много сексуални партньори от всички зодии, но това може да го направи отличен любовник, който разбира как да задоволи жената до себе си.

Ако той вярва в една истинска любов, може да остане във връзка само от убеждение. Ако го направи, това ще му даде достатъчно емоционална дълбочина, за да бъде истинска „любов“ за половинката си.

Какъв е мъжът Стрелец в отношенията си?

Той просто е нестабилен. Може да е обидно да се каже, че мъжът Стрелец е ненадежден, но това е самата истината, когато става дума за отношения.

Стрелецът е променлив знак и стихията на Огъня което г прави доста неуравновесен. Но когато е във връзка с партньор, който може да следва темпото му, има голям шанс да стане отдаден, верен и стабилен.

Най-важното нещо, което трябва да намери във връзката си е усещането за смислено бъдеще.

Можете ли да се доверите на Мъж Стрелец?

По принцип това е човек, който не лъже много добре. Ето защо той рядко ще избере да го направи, дори когато е изневерил или се влюбва в друга жена. Можем да се каже, че може да му се вярва, когато става въпрос за неща, които казва, но не може да му се вярва, когато става въпрос за стабилността на емоционалната му привързаност.

Запознанство с мъж Стрелец

Срещата с мъж Стрелец може да бъде невероятно забавна. Голямата му усмивка ще ви попречи да кажете „не“ на някое от предложенията му.

Срещите с него никога няма да са скучни и въпреки че той ще иска да отиде на кино и да се почерпи приятно, прости неща като тези няма да задоволят нуждата му от приключения.

Ако има добри финансови възможности, силно вероятно е още на втората ви среща да се озовете с него в самолет до екзотична дестинация.

Какво харесва и какво не?

Той е ненадежден, има много детско в себе си, лесно се разконцентрира и понякога може да бъде настойчив, с необходимостта да налага своите мнения и убеждения на другите.

От друга страна, той е оптимист, изпълнен с вяра за по-добро бъдеще и кипящ от енергия да създаде всичко, за което се сети, или да помогне на хората около себе си, когато има нужда.

Как да изберете подарък за мъж Стрелец

Купете на Стрелеца билет за някаква дестинация, и ще го направите щастлив. Той обожава да пътува и да открива нови места.

Той харесва големи и цветни неща, дори ако го виждате само в черно, бежово и сиво. Винаги можете да изберете книга с шеги, забавни неща, които казват децата или философия.


Още от ЗОДИАК: