зодия телец

Жените зодия Телец

Информация за зодия Телец жени:

Каква всъщност е тя?

Ако сте силна и студена личност, няма да ви е лесно да разберете жената Телец. Доста често мъжете приемат тази жена за даденост. Нейната състрадателна природа и загрижеността, която изпитва към другите, е нещо, което очаква и от партньора си, но рядко получава. Трябва да усетите нейните нужди, нейните чувства и желания.

Бъдете нежни, защитете я, дори ако тя се държи така, сякаш няма нужда от това. Тя е това, което е, или я обичаш, или не. Няма нищо по-жалко от партньор, който се храни с красивата й душа, като същевременно я смята за скучна и зависима.

реклама

Влюбената Жена Телец

Когато една жена Телец се влюбва, тя знае точно как да се държи. Почти можете да завидите на спонтанния й блясък, погледа, който има в очите си, и на всички неща, от които е готова да се откаже, за да задоволи човека, в когото се е влюбила.

В началото на една връзка тя внимателно ще изследва партньора си, за да види дали те са достойни за нейните чувства. Постепенно тя ще изгради доверието до степен, в която е готова да сподели мислите, емоциите и миналото си, ако е необходимо.

Жената Телец копнее да бъде обичана. Аналогия с нежно цвете би била подходяща, тъй като тя се нуждае от много грижи и внимание, за да цъфти.

Сексуалност при жените Телец

Телецът е знак, управляван от Венера, планетата на женската чувственост. Тази жена ще иска да бъде галена, целувана и ухажвана. Тя обича ласките и нежността. Оргазмът е последен в нейния списък с приоритети и тя дори не се интересува толкова много от самия секс.

Все пак смята секса за много важна част в една връзка, защото представлява интимна връзка, в която тя може да почувства точно колко е обичана. Ако не е удовлетворена от сексуалния си живот, ще е студена и отегчена, въпреки че често е склонна да се придържа към същата връзка, дори и да не се чувства обичана, поради съпротивата си към промяната.

Каква е жената Телец в отношенията си?

Тя е майка, готвач и любовница наведнъж. Това е може би най-женственият, грижовен и нежен знак от всички зодии в зодиака.

В нея няма нищо мистериозно, след като я опознаете. Въпреки че ще държи дистанцията за дълго време, след като реши да се открие, тя ще бъде ваш спътник за цял живот.

Можете ли да се доверите на Жена Телец?

Доверието е нещо, което трябва да се заслужи. Жената Телец е на ясно с това и дава всичко от себе си, за да заслужи вашето доверие. Тя може да бъде много силна и хладнокръвна когато се почувства предадена. Ако партньорът й не я разочарова и остане верен, тя никога няма да го подведе.

Запознанство с жена Телец

Срещите с тази жена са лесни. Тя няма нужда от грандиозни изненади. Винаги можете да я заведете в хубав, романтичен ресторант с изискана храна. Купете цветя, покажете й колко е красива за вас и я наметнете с якето си, когато й е студено. Жената Телец ще бъде доволна и от най-малкия признак на привързаност, стига да не усети фалш в държанието и емоциите ви.

Какво харесва и какво не?

Тя е силна, практична и надеждна. Когато се влюби, тя е лоялна и готова да се установи, да има куп деца и да се грижи за партньора си по начин, който друг знак не би направил. В замяна на това тя трябва да бъде обичана.

От друга страна, тя може да бъде затворена, труднодостъпна и далечна ако се страхува твърде много от емоционална болка. Нейното слабо място е чувството за вина, това може да я направи мрачна и неудовлетворена.

Как да изберете подарък за вашата дама зодия Телец

Изберете нещо скъпо или практично. Тези дами не се интересуват от толкова материалното. Може да я впечатлите с творчески, практичен подарък, който ще може да използва. Тя харесва сапуни, пълни с цветя, парфюми с естествени аромати и всичко, което ще може да накара да с усмихне. Вземете й удобен чифт пухкави чехли за вкъщи или нещо меко, пухкаво и удобно.