зодия телец мъже

Мъжете зодия Телец

Информация за зодия Телец мъже:

Какъв всъщност е той?

Той е сложен човек със силна емоционална страна. Той често може да се чувства неадекватен поради тази емоционалност от която често иска да се отърве, въпреки че това е едно от най-големите му качества. Когато е тъжен, той крие чувствата си от останалия свят и може би дори от най-близките си хора. Той се нуждае от много нежност и търпение, за да стане перфектния мъж.

Влюбеният Мъж Телец

Тъй като в знака на Телец обикновено липсва инициатива за разлика от някои други мъжки зодии, мъжете Телец могат лесно да получат пристъп на паника, когато трябва да завладеят обекта на своето желание. Има сблъсък между техните традиционни ценности и нежния им характер.

реклама

Когато вземат решение да направят първия ход, това обикновено е резултат от дълъг анализ на начина, по който другият е действал, въпреки че може дори да не са наясно с това.

Ако мъжът Телец е сигурен относно начина, по който чувства и разбира емоциите на партньора си, той ще бъде нежен любовник, който ще се грижи за любимата си много дълго време.

Сексуалност при мъжете Телец

Този мъж не е много креативен по отношение на секса. Той също не е типичният мъж, въпреки че може да изглежда като такъв поради традиционните си възгледи.

Макар и нежен и наясно с партньора си, той е страстен, чувствен любовник, който обича прелюдията толкова, колкото обича да го целуват и галят.

Той разбира важността на емоциите в секса и може да бъде един от най-добрите любовници в зодиака, но само ако се отпусне и вложи малко енергия в творчеството за обогатяване на сексуалния си живот.

С подходяща мотивация той ще открие и сподели истинската радост от секса с подходящия партньор.

Какъв е мъжът Телец в отношенията си?

Той има странна нужда да лежи по цял ден и да яде това, което някой друг му приготвя, със силна тенденция да стане „разглезен син“ на жена си вместо любовник. Това не е правило, но има фаза в живота на всеки Телец, когато предпочитат да не правят нищо.

Най-важното за тях е всеки ден да излизат от дома си. Това е лесно, когато връзката е нова, тъй като тя ще му даде достатъчно енергия и мотивация да бъде креативен и интересен. Когато обаче мъжът Телец започне да живее с някого, той трябва да бъде в движение постоянно. В противен случай той може да стане толкова статичен, че дори той сам да се отегчи.

Можете ли да се доверите на Мъж Телец?

През повечето време той няма да каже и дума. Ако го направи, това определено ще бъде нещо повърхностно или мнително по начин, по който няма да се прояви истинска емоция. Въпреки че е емоционален, той има истински проблем да го покаже.

Сексуалното му желание, което следва емоцията, е нещо, което го плаши. Не му е лесно да се отпусне достатъчно, за да се открие и да сподели емоционалния и сексуалния си свят с вас. Това може да доведе до недоверие от страна на партньора му, защото няма реална яснота за вътрешното му Аз.

Когато отвори сърцето си за някого, той му оказва пълно доверие, което трябва да се цени. Това което трябва да знаете, е че той никога няма да ви подведе.

Запознанство с мъж Телец

Той има усет към романтиката и когато се почувства харесван, ще направи всичко, за да спечели сърцето на любимия човек. Най-прекрасната страна на срещата с мъж Телец е спокойствието.

Той може да остане у дома и да ви се забавлява, докато опитва бита сметана когато приготвяте сладкиш, или да ви отведе да гледате залеза в друга държава. За него всичко би било същото, тъй като той не изпитва натиск да направи някое от тези неща и има способността да бъде спонтанен. Не очаквайте обаче той да скочи с бънджи, защото това просто не е за него.

Какво харесва и какво не?

Мъжът Телец е щедър, нежен и всеотдаен, но понякога може да бъде твърде студен и меланхоличен. Ако не се чувства добре в кожата си, той най-вероятно ще се отдаде на спорт и много движение, за да добие увереност и да е готов да ви спечели. Ако се отпусне и стане монотонен, има голям шанс да бъде скучен за себе си, камо ли за партньора си.

Как да изберете подарък за мъж Телец

Ако искате лесно решение, купете му нещо практично като памучна тениска или панталон. Също така, знакът на Телец е свързан с храната и чувството за вкус, така че много представители на Телец обичат да прекарват известно време в кухнята. Ето защо всеки интересен кухненски прибор може да бъде подходящ в случай, че вече е открил колко обича да готви.

Ако наистина искате да зарадвате мъжа си Телец, облечете секси престилка, пригответе романтична вечеря и изпечете шоколадова торта с името му изписано с цветни букви.


Още от ЗОДИАК: