Допълнителна информация

SPIRITELL Е ДИГИТАЛЕН ИЗДАТЕЛ И НЕ ПРЕДЛАГА ЗДРАВНИ УСЛУГИ ИЛИ МЕДИЦИНСКИ СЪВЕТИ. АКО ИМАТЕ ПРОБЛЕМ СЪС ЗДРАВЕТО, ПОСЕТЕТЕ ЛИЧНИЯ СИ ЛЕКАР, СПЕЦИАЛИСТ ИЛИ СПЕШНА НЕОТЛОЖНА ПОМОЩ. ТРЯБВА ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ СЪС СПЕЦИАЛИСТ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ПРОГРАМА ЗА ХРАНЕНЕ, ДИЕТА, УПРАЖНЕНИЕ, ФИТНЕС, РАЗКРАСИТЕЛНИ И ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ, МЕДИЦИНСКА ДИЕТА ИЛИ ЛЕЧЕНИЕ.

Това съдържание, разработено чрез сътрудничество с лицензирани медицински специалисти и външни сътрудници, включително текст, графика, изображения и други материали, съдържащи се на уебсайта, бюлетин и продукти („Съдържание“), има общ характер и е само с информационна цел и не представлява медицински съвет; Съдържанието не е предназначено да замести професионалните медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги се консултирайте с вашия лекар или друг квалифициран професионалист в областа на здравето за всякакви въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние, процедура или лечение, независимо дали става дума за лекарства, отпускани по лекарско предписание, лекарства без рецепта, витамини, добавки или билкови алтернативи. SpiriTell не дава гаранции за ефикасността или безопасността на продуктите или леченията, описани в съдържанието на spiritell.com. Съдържащите се здравни състояния и информация за лекарства подлежат на промяна и не са предназначени да покрият всички възможни употреби, указания, предпазни мерки, предупреждения, лекарствени взаимодействия, алергични реакции или неблагоприятни ефекти. SpiriTell не препоръчва или одобрява какъвто и да е конкретен тест, продукт, процедура, мнение, услуга или друга информация, която може да бъде спомената в уебсайтa и съдържанието на SpiriTell.

 

Oтказването от отговорност тук е предоставено на тази страница за ваша информация. Този отказ от отговорност допълва и е част от Общите условия на SpiriTell.