Интегритет на съдържанието

Редакционна политика

В SpiriTell ние даваме приоритет на достоверността и редакционната цялост на нашето съдържание. Това означава определяне на строги стандарти относно начина, по който създаваме съдържание, как избираме продукти, които да споменаваме, как оценяваме партньорите на марката, как използваме езика и как подхождаме към представянето, приобщаването и историческия контекст в нашето съдържание.

Нашият подход към създаването на съдържание

Екипът на SpiriTell се ангажира да ви предостави точна, надеждна и безпристрастна информация. Всяко съдържание е разработено от нашия вътрешен редакторски екип в партньорство с експерти, писатели, копирайтъри и проверки на факти. Оценяваме любопитството ви към нашия редакционен процес и сме горди да споделим с вас нашите строги стандарти.

Знаем, че доверието е спечелено, затова се радваме да споделим повече за това как SpiriTell създава съдържание, което е точно, ясно, актуално и от полза.

Достигането до каквато и да е информация е лесна. Тя е навсякъде. Но откриването на достоверна, надеждна, подходяща, безпристрастна информация може да бъде трудно и дори поразително трудно. SpiriTell променя всичко това. Ние правим достъпната информация разбираема, за да можете да вземате най-добрите решения за самите вас и за хората, които силно обичате.

Ние опростяваме сложните теми и избягваме ненужния жаргон, за да можете да се чувствате уверени и да предприемате действия. Независимо дали търсите ръководство, основано на факти за конкретно нещо, дадена дестинация, новости в технологията, идеи за хранене и диета, здравословен проблем или общо здраве, ние сме тук за вас.

В цялото си съдържание ние се занимаваме с цялостното благосъстояние и ви помагаме да направите важната връзка между всичко около вас и начина на живот.

Нашата мисия

Стремим се да бъдем вашият най-доверен съюзник в стремежа ви към намирането на полезна информация.

Нашите препратки, източници и цитати

Ние имаме строги насоки за намирането на информация и разчитаме на достоверни източници, правителствени агенции, академични научни институции, рецензирани проучвания и медицински асоциации.

Нашите статии са добре проучена и източниците задължително са проверени, за да се гарантира, че са авторитетни, обективни и информативни. Първичните източници, включително статистически данни, научни справки и различни проучвания са поставени във всяка статия или могат да бъдат намерени в долната част на статията.

Просто казано, когато погледнете съдържанието ни, ще откриете нашите твърдения, подкрепени от научни статии, публикувани в уважавани сайтове.

Това означава, че можете да се доверите на информацията, която предоставяме, и никога няма да отправяме необосновани твърдения въз основа на фалшиви доказателства или личен, анекдотичен опит.

Можете сами да поставите това на изпитание. Просто щракнете върху някоя от връзките, намерени в нашите базирани на доказателства ръководства, ще бъдете отведени до официална научна статия.

Постоянно нащрек

Нашите експерти непрекъснато следят пространството и ние актуализираме нашите статии, когато изникне нова информация. Имаме определен график за поддръжка на статии, но актуализациите също могат да бъдат предизвикани от:

  • нова информация
  • оборване на факти
  • нови клинични насоки
  • основни препоръки
  • обратна връзка или притеснения на читателите

Когато читателят ни предупреди за потенциален проблем със съдържанието ни – като например неточна, остаряла, неясна или противоречива информация – ние предприемаме незабавни действия. Нашите редакционни екипи проучват обратната връзка, определят какви ревизии са необходими и публикуват отново актуализираното съдържание.

Ако имате въпроси или коментари относно нашето съдържание, моля, свържете се с нас.