Правила за реклами и спонсорство

SpiriTell е онлайн медия, която предлага партньорство, стандартна реклама, място за спонсорирана публикация и съвместни публикации.

Финансирането на SpiriTell идва от реклами, спонсорирано съдържание и други партньорски програми. Финансовата подкрепа от нашите рекламодатели ни позволява да покриваме по-широк диапазон от информация и да предоставяме по-ангажиращи изживявания, включително видеоклипове и експертни мнения.

Бъдете сигурни, че нашата редакционна независимост не подлежи на обсъждане. Освен широките тематични области, ние никога не позволяваме на спонсорите да влияят върху съдържанието, което произвеждаме.

Ние се придържаме към конкретни насоки за реклама и спонсорство, за да гарантираме, че рекламата не компрометира нашата редакционна почтеност.

SpiriTell избира рекламите, ясно разграничава всички реклами от редакционното съдържание и изрично прави разлика между спонсорирано съдържание от spiritell и доказани автори.

1. Преглеждаме рекламите

Ние притежаваме изключителното право да решаваме видовете реклами, които ще се приемат и показват в пространството на SpiriTell Медия. Ние си запазваме правото да отхвърляме, анулираме или премахваме всякакви реклами по всяко време и по каквато и да е причина.

В такива случаи ние ще уведомим незабавно рекламодателя, като ще предоставим обяснение за отхвърлянето, анулирането или премахването на рекламата. Също така си запазваме правото да определяме подходящото разположение на рекламите в пространството на SpiriTell Медия.

2. Не приемаме определени видове реклами

Запазваме си правото да откажем всяка реклама, която е фактологическа неточна или, според нас, с лош вкус.

Рекламираните продукти трябва да са лесно достъпни на пазара. Ние няма да позволим поставянето на каквато и да е реклама за вредни, незаконни или нежелателни продукти или услуги.

Рекламите не трябва да съдържат измамни или обидни материали, включително материали, които представят погрешно, осмиват или атакуват индивид или група въз основа на възраст, цвят на кожата, национален произход, раса, религия, пол, сексуална ориентация или увреждане.

Рекламите не трябва да съдържат клеветническа или заплашителна информация.

Рекламите не трябва да са свързани с алкохол, огнестрелни оръжия, боеприпаси, фойерверки, хазарт, порнография, тютюн, политически кампании или симулация на новини или спешни случаи.

Всички реклами трябва ясно да идентифицират рекламодателя. Всяка реклама, която може да бъде сбъркана с редакционно съдържание, ще бъде ясно обозначена като реклама.

3. Ние ясно разграничаваме рекламите от редакционното съдържание

Във всички случаи ние гарантираме ясно разделение между рекламите и редакционното съдържание.

Всички реклами в пространството на SpiriTell Медия са ясно и безпогрешно идентифицирани като такива. Щракването върху реклама ще насочи потребителя към сайта на рекламодателя или към ресурсния център на спонсор, хостван в собственост на SpiriTell Медия.

4. Партньорска програма

По време на процеса на създаване на статии нашите редактори за здраве и уелнес може да включват връзки към подходящи продукти, които смятат, че могат да бъдат полезни за нашите читатели.

Въпреки че всички продукти се избират независимо, важно е да се отбележи, че SpiriTell Медия може да получи плащане, ако направите покупка от сайта на търговеца след щракване върху една от връзките, които предоставяме.

Ние правим проучван

Нашите редактори отделят време за анализиране на данни и преглеждане на обратната връзка и мнения на читателите, за да разберат техните потребности. След това те извършват изчерпателно проучване на най-добрите възможности, като вземат предвид фактори като:

  • цена
  • качество
  • достъпност
  • мнения
  • личен опит

Нашата цел е да създадем съдържание, което е обективно, като изрично посочва предимствата и недостатъците на включените продукти.

Следваме строга политика за представяне на продукти


Използваме стабилна рекламна политика, която гарантира, че нашите спонсори и бизнес партньори никога не оказват влияние върху съдържанието ни.

Ако откриете връзка за пазаруване в нашите материали, можете да бъдете сигурни, че е добре проучена. Създаваме връзки само към продукти, услуги и инструменти, които считаме за полезни за нашите читатели.

Ако закупите нещо от сайта на търговеца, след като щракнете върху една от нашите връзки, може да получим малък процент от приходите от вашия закуп.

Тези приходи подпомагат нашия независим редакционен процес и ни помагат да изпълним нашата мисия да създадем по-здрав и по-благополучен свят. Нито един от служителите на SpiriTell или от експертите до които се допитваме не получава комисионна от тези покупки.

В случаите, когато сключваме директни бизнес партньорства с марки или търговци на дребно, нашият екип и външни медицински лица ги преглеждат обстойно. Те гарантират, че SpiriTell работи само с организации, които:

  • се грижат за horata
  • са прозрачни за безопасността, качеството и ефективността на своите продукти
  • не правят неоснователни медицински твърдения

По-просто казано, ние извършваме проучвания, подкрепени от екип от експерти и достоверни проучвания, за да ви улесним и да не е нужно да го правите вие. Така можете да се чувствате уверени във вашия избор за здраве и благополучие.