Боброво пълнолуние – време е да започнем с чистенето! Как ще се отрази на всяка зодия

Боброво-пълнолуние - време-е-да-започнем-с-чистенето!-Как-ще-се-отрази-на-всяка-зодия

На 27 ноември, понеделник ще има пълнолуние. Стигнахме почти до края на календарната година – време е всяка зодия да се откаже от това, което не иска да пренася през 2024 г.

Нека се запитаме какво е станало твърде тежко, твърде остаряло, твърде старо. Време е да се подготвите за голямото прочистване, но първо ще трябва да преживеете емоционален хаос, да изясните някои въпроси с хората и да почувствате съпротивата на материята, за да знаете в коя посока да не тръгнете.

Моделите по време на пълнолуние ще бъдат непоследователни и сложни, което ще се чувства дезориентиращо.

реклама

Какво ще донесе Бобровото пълнолуние на всяка зодия?

Всяка зодия със сигурност ще усети силата на това пълнолуние. Разберете как ще се отрази на вас и близките ви.

Овен

За зодия Овен, пълнолунието в трети дом на комуникацията ще активира вашите идеи и концепции. Ще извади наяве въпроси, които нямат отговор. Ако останете любопитни и отворени, ще откриете информацията, която търсите. Не се страхувайте да приемете това, което все още не знаете.

Телец

Луната в Близнаци ще посети втория астрологичен дом на зодия Телец. Това е областта на парите и чувството за материална сигурност. Пълнолунието ще хвърли светлина върху вашите финансови възможности. Може би е време да управлявате бюджета си по различен начин и да намерите нови източници на доходи? Помислете за спестяване.

Близнаци

Пълнолуние в първи дом на зодия Близнаци може да ви накара да осъзнаете важни идеи или мнения, свързани със себеизразяването. Това е добър момент да обмислите нови проучвания или развиващи се интереси. Бъдете отворени за получаване на важна информация за себе си.

Рак

Пълнолунието ще ви насърчи да погледнете вътре в себе си и да видите моделите и навиците, които управляват вашето не напълно съзнателно поведение. Наличието на пълнолуние в дванадесетия дом на Рака – потиснатите емоции може да предизвикат безпокойство у вас. Медитацията и спокойствието ще помогнат.

Лъв

Бобровата луна в единадесети дом на приятелството и общността ще извади наяве важни въпроси. Дискусиите, които ще се проведат – въпреки че може да са трудни по същество и да предизвикат емоции – ще доведат до нещо по-голямо в дългосрочен план за зодия Лъв.

Дева

Пълнолунието със Сатурн в десети дом на зодия Дева, което управлява, ще хвърли светлина върху кариерата ви. Може да бъде разкрита важна информация за вашата работа в контекста на това, което сте призвани да правите. Ще осъзнаете в каква посока трябва да се развие вашият професионален живот.

Везни

Пълнолунието в понеделник ще ви накара да се замислите върху личното си развитие. Луната в девети дом на зодия Везни, управлявана от Стрелец, ще ви отвори към нови идеи и интереси. Помислете и на какво пътешествие бихте искали да отидете, за да откриете нещо, което ще обогати интериора ви.

Скорпион

Пълнолунието ще премине през осми дом за зодия Скорпион. Ще се грижите за ресурсите – както емоционални, така и финансови. Възможно е да има обмен на мнения относно споделени пари, принос на работа и ангажираност. Помислете къде влагате енергията си.

Стрелец

Транзитът на Луната в Близнаци през седми дом, отговорен за взаимоотношенията, ще ви съживи социално. Стрелците, да не разчитат на купони, а само на срещи, по време на които ще се водят важни разговори. Нещата, които са били заметени под килима, ще изплуват на повърхността и вече не можете да им избягате – погледнете ги в очите.

Козирог

Пълнолуние в шести дом от ежедневието ви може да ви накара да се почувствате уморени и дори изтощени. Зодия Козирог са известни със склонността си да бъдете работохолик, така че използвайте това време, за да пренаредите разумно графика си. Направете промени, които ще ви позволят да управлявате енергията си по различен начин.

Водолей

Бобровата луна в пети дом за Водолей е добра възможност да помислите доколко използвате своята креативност и умения за самореклама. Може да изпитате мисли за „Просветление“ относно себеактуализацията. Ще видиш кой ти пречи и колко се самосаботираш.

Риби

Семейните въпроси за зодия Риби ще излязат на преден план, защото пълнолунието ще се случи във вашия четвърти дом. Подгответе се за разговори по трудни теми, свързани с организацията на бита или финансови въпроси, свързани с недвижими имоти. Може да решите да ремонтирате или да направите друга промяна.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: