Вашата зодия разкрива неудобна истина за вас. Искате ли да го проверите?

Вашата-зодия-разкрива-неудобна-истина-за-вас-Искате-ли-да-го-проверите

Астрологията разкрива, какво всъщност означава вашата зодия. Готови ли сте да откриете тайните, които сте скрили от себе си?

Овен

Овенът е цар в колата! Не обръща внимание на камерите за скорост, завива рязко, не спазва безопасното разстояние. В живота е подобно! Той се движи напред и първо действа, а после мисли.

Резултат: това е знакът с най-много катастрофи и най-много белези! От друга страна, той никога не се оплаква и винаги ще ви каже, че всичко е наред! Той е идеалният партньор за тези, които обичат силните усещания!

реклама

Телец

С Телец не бързайте… особено на маса! Неговата цел: да живее, за да яде! Освен това не го ядосвайте.

Той не се справя добре с упреците и след това ги преживява с часове. Не променяйте навиците му, защото той има нужда от стабилност, иначе ще светне червено знаме!

И не му искайте пари, защото той обича да ги брои. В леглото обаче осигурява максимални усещания!

Това е идеалният знак за тези, които обичат да прекарват времето си в леглото!

Близнаци

Страхотното при Близнаците е, че се чувствате така, сякаш сте около много хора едновременно. Личността никога не е същата.

Той обаче е страхотен в комуникацията и политиката – разбира се от социологически проучвания и взривява всички с познанията си. От друга страна, той има много въображение и хумор. Перфектен знак за любителите на филмите! Може да гледа филми цял ден!

Рак

Най-добре е да избягвате зодия Рак по пълнолуние. Това е непредвидим и капризен знак. Той е свръхчувствителен към всичко около себе си, което го кара да наранява другите и себе си.

Тогава се скрива под стегнатата си черупка и вика за компания и помощ или търси утеха в съня.

Можете да успокоите страховете и тревогите му, като му предложите сладкиши. Перфектен знак за тези, които обичат да се грижат за другите, защото Ракът е голямо бебе и вероятно ще остане такъв!

Лъв

Един Лъв със сигурност е красив, интелигентен и добре говорещ. Той се отличава повече от другите и знае как да покаже най-добрата си страна, но в същото време понякога кара партньора си да се чувства безполезен.

Той иска да му се възхищаваме и се поставя над обикновените хора. Той харчи пари, без да му мигне окото. Перфектен знак за тези, които ценят лукса… на всяка цена!

Дева

Има мъдра зодия Дева и луда зодия Дева! Първият вариант може да бъде скучен. Работлива е, но освен домакинска работа и работа, няма какво да каже. Това е идеален знак за тези, които не обичат да стоят в сянка, защото мъдрата Дева не обича да засенчва другите с блясъка си!

Лудата Дева говори много. Тя е ексцентрична и има странен вкус, но за разлика от умната си сестра, тя се откроява. Някои дори казват, че е гений. Перфектен знак за тези, които са пропуснали призванието си на психотерапевт!

Везни

Не разстройвайте зодия Везни, като я молите да следва сърцето си в избора си! Няма да го направи… Везната не знае какво иска!

Иска да угоди на всички и да не обиди никого. Той търси баланс сред неравенството, хармония в грозотата.

В този свят на хулигани Везните трудно намират своето място. Лъжат себе си… А и другите!

Везните не мерят вярно, но не са виновни. Тя не знае как да каже не! Перфектният знак за тези, които искат винаги да са прави! Везните няма да им откажат.

Скорпион

Това е най-смъртоносният знак! Ако дяволът имаше зодия, щеше да е зодия Скорпион. Той има поглед, който хипнотизира и оставя другите на неговата милост.

Скорпионът бяга, ако отсрещната страна иска нежни и мирни отношения. Благодарение на него можем да изпитаме много емоции.

Миризмата на сяра, сила, страст, лъжи или студени чувства, смес от тях определено ще се даде на човека, който е във връзка с него.

Статистически скорпионите са най-голямата група серийни убийци. Това е идеалният знак за тези, които искат да изпробват пикантна връзка.

Стрелец

На пръв поглед Стрелецът е много човечен. Готин, тих, забавен! Красиво момче или красиво момиче!

Но когато се доближим до него, разбираме, че той може да нанесе удар, който ще помним дълго!

Накратко, по-добре е да се държите на разстояние от Стрелец, ако искате да го впримчите, или просто се опитайте да имате последната дума!

Той е неопитомен и трудно се опитомява. Той също е неверен, винаги готов да препусне там, където тревата е по-зелена! Идеален знак за тези, които обичат уестърните.

Козирог

Козирогът е малко разочарован. Той прекарва много време в работа и не си позволява никакво удоволствие, след като тя приключи.

Козирога е трудолюбива малка мравка, която се намесва, когато трябва да помогне на останалите!

В крайна сметка работата е здраве, така че Козирогът обикновено живее дълго. Перфектен знак за тези, които искат да водят подреден живот и да не им липсва нищо!

Водолей

Водолеят е извънземен! Не прилича на никого, смущава! Етимологично може да се мисли, че това е воден знак. Но не, това е въздушен знак!

Той обича да не прави нищо и е напълно необвързан. Той може да бъде черната овца на семейството.

Родените под този знак са и хора на изкуството… особено неразбрани и недооценени!

Водолеят се смее на преценките на другите и е независим. Перфектен знак за тези, които са уморени от монотонния си живот.

Риби

Рибите все още плуват срещу течението. Тъй като въздухът не е тяхната стихия, те хващат всички вируси, които им идват!

Статистически, Рибите са групата хора, които най-често страдат от астма. Между пристъпите на кашлица те са като малки русалки и мечтаят за чаровен принц или принцеса.

Въпреки това, те често привличат жаби, които… си остават жаби и често са с разбито сърце заради това.

За щастие те не се страхуват да скочат във водата и да се върнат на лов! Любовта е техният балон за оцеляване! Това е идеалният знак за романтици!

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: