Великден ще бъде труден за някои зодии

Великден ще бъде труден за някои зодии

Хороскопът за април 2023 г. дава да се разбере, че Великден няма да е лесен момент. Марс в Рак и Пълнолунието във Везни ще окажат силно влияние върху благосъстоянието ви. Може да изпаднете в депресия, ако не сте свързани с никого. Стари рани също ще се обадят, както и неразрешени проблеми в любовните ви отношения. Това ще бъде възможност за изцеление, но някои зодии няма да се възползват от нея.

3 зодии ще се чувстват изключително самотни по време на предстоящите празници. Ще започне да ги притеснява, че нямат другата си половина до себе си. Някои ще разберат защо не са били свързвани с никого от дълго време.

Трудно ще преглътнете този горчив хап, седейки на великденската трапеза. Астролозите предлагат как да се справите с възникващите емоции. Струва си да знаете хороскопа си за Великден 2023 г. и да знаете за какво да се подготвите.

реклама

Великден ще бъде труден момент за тези зодии

Страстната седмица обещава да бъде трудно време. Април няма да е лек месец – в небето ще има много интензивни астрологични явления, които ще ви влияят силно. Освен слънчевото затъмнение ни очаква и така омразната ретроградност на Меркурий.

Ще трябва да се върнете в миналото и да се замислите върху миналите си грешки, както и да вземете решения, свързани с това как си представяте останалата част от годината. Не всеки се чувства подготвен за това. Някои зодии са изгубени в момента, правят лош избор.

Близнаци, Дева и Водолей може да са в дълбока тъга в момента. Любовните им отношения няма да вървят така, както искат. Любовният им хороскоп за Великден 2023 г. сочи, че трябва да се справят с някои трудности. Как да го направите? Струва си да следвате съветите на астролозите.

Тези зодии няма да имат щастлив Великден:

Близнаци

Близнакът бяга от проблемите в любовните си отношения през последните няколко седмици. Така той може да нарани другия – вместо да поеме отговорност за поведението си, той се преструва, че не забелязва проблема. Сега ще види как любимия се отдалечава все повече и ще разбере колко много му липсва. Все още може да поправи всичко. Той трябва да предложи среща и откровен разговор. Ако не избягва трудните теми, отсрещната страна отново ще му се довери.

Дева

Девата ще разбере, че от началото на годината въздиша по неподходящия човек. Тя му приписва добродетели, които няма. Напоследък тя ясно вижда колко е грешала за този човек, но все още се опитва да се бори за него. Хороскопът за Великден сочи, че сега тя ще реши да се откаже и да спре да опитва.

Въпреки че ще изпита дълбоко съжаление за това, тя не трябва да бъде тъжна. Прекратяването на това познанство ще я накара да привлече истинска сродна душа. Време е да направите място в живота си за истинската любов.

Водолей

Водолеите ще трябва да направят изпит на съвестта си. Колко души са отхвърлили през изминалата година от страх? Сега е подходящият момент да поработите върху характера си и да придобиете повече смелост. Когато Водолеят се научи да признава страховете си, той ще има шанс любим човек да го разбере. Може би дори да прекарате Бъдни вечер с него? Вероятно е. Връзка, основана на близко приятелство, ще издържи всяко изпитание.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: