11 Идеи за френски маникюр

идеи за френски маникюр

Вече повече от половин век, така нареченият френски маникюр, не е загубил популярност. Напротив, той става все по-актуален.

Това е така защото, този дизайн е универсален. Популярният френски маникюр е подходящ за строгия дрескод в офиса, за всяка възраст и няма да е скучен на вечерно парти или изискана сватба.

маникюрист софия
Маникюрист гр. София

Ето защо реших да ви предложа тези 11 идеи за френски маникюр:

реклама

1). Класически френски маникюр

класически френски маникюр класически френски маникюр

Класическият френски маникюр днес има голям брой фенове, които не могат да си представят себе си без този нежен и атрактивен дизайн върху ноктите си.

Това е много очарователен и красив маникюр, който лесно може да допълни създадения образ и перфектно да се впише във всеки стил.

Този маникюр изглежда много кокетно и нежно. Често такъв вариант за маникюр се избира за сватба или други специални поводи. Той е идеален и за ежедневието.


Прочети Още: Маникюр 2020: тенденции, форма, цвят и дизайн


2). Френски маникюр с черно

френски маникюр с черно френски маникюр с черно

Можете спокойно да използвате тъмен цвят за маникюр, както всеки ден, така и за повече или по-малко специални случаи. Черното, като бялото, е достатъчно универсално и има много място за въображение.

3). Цветен френски маникюр

цветен френски маникюр цветен френски маникюр

Винаги има любители на експериментите. Очевидно някой смята класическия дизайн за скучен и предлагат на света на дизайна на нокти нови идеи във френския маникюр, където линията на усмивката е боядисана в ярки цветове без ограничения на палитрата.

Модната тенденция бързо бе копирана и активно се разпространи по целия свят под името „цветен френския маникюр“. Екстравагантен маникюр, който може успешно да допълни ежедневния външен вид.

4). Френски маникюр с брокат

френски маникюр с брукат

Перфектната комбинация от елегантност и стил. Отличителна черта на такъв маникюр е прилагането на различни трептящи елементи върху върха на нокътя.

Този дизайн прави ноктите стилни и модерни и е подходящ за всеки празник или парти. Френският маникюр с брокат се избира от онези момичета и жени, които не обичат скандалността, а напротив, от тези които се отличават с финия си вкус и елегантност.

5). Френски маникюр омбре

френски маникюр черно френски маникюр омбре

Омбре ефекта е подходящ на квадратна, овална или бадемовидна форма на нокътя. Вместо ясно очертана ивица по протежение на свободния край на нокътя се използва техника на цвят с преливане. Плавният цветен преход фундаментално трансформира обичайния френски маникюр.


Виж Още: 11 Домашни маски за коса и ползите то тях


6). Френски маникюр в розово

френски розов маникюр френски розов маникюр

Розовото е многостранен цвят, който има огромен брой различни нюанси, от топли до студени тонове. Те варират от бледо розови до светли черешови тонове.

Поради това разнообразие всяка дама ще може да избере подходящия вариант за изпълнение на розов маникюр, независимо от възрастта, стила и житейската и ситуация.

Но при избора на тон за създаване на розов маникюр е необходимо да се вземе предвид цвета на кожата на на жената. Например, дамите със светла кожа трябва да избират нежни нюанси на розово, но жените с тъмна кожа могат да си позволят наситени и живи тонове.

7). Френски маникюр за къси нокти

френски маникюр за къси нокти френски маникюр за къси нокти

Маникюр за къси нокти е най-популярният тип дизайн във всички времена, без изключение.

Дългите нокти отстъпват на заден план, тъй като през 2020г. практичността и естествеността са в търсенето.

Опциите за дизайн на къси нокти вече във всички отношения изглеждат по-красиви от дългите.

Всяка година в индустрията в света на ноктите се появяват все по-интересни техники за украса на нокътните плочи. И всичко е направено така, че ноктите, дори и късите, да изглеждат възхитително.

8). Френски маникюр с декорация

френски маникюр с декорация френски маникюр с декорация

Декорът е неразделна част от всеки маникюр. За да създадат оригинални и ненадминати орнаменти, повечето от маникюристите използват добре познатата технология – моделиране. Този стил на декор е на мода от много години. Но най-важното е, че моделирането не губи своята актуалност дори сред по-младото поколение.

9). Сватбен френски маникюр

сватбен френски маникюр сватбен френски маникюр

Прекрасни, нежни, красиви булки избират френски сватбен маникюр, защото именно той идеално подхожда към снежнобялата сватбена рокля и олицетворява чистотата и изискаността.

Сватбеният маникюр може да бъде представен в голямо разнообразие от дизайнерски решения – от деликатна класика до необичайни и креативни дизайни, които ще изглеждат луксозно и женствено на женските нокти.

10). Златен френски маникюр

златен френски маникюр златен френски маникюр

Примамливият лукс от злато е хармонично въплътен във френския маникюр. Откроена златна ивица задава правилните акценти за вашия дизайн на ноктите. В същото време златистия маникюр, като златните бижута, ще подчертае вашия индивидуален стил, независимо от сезона.

11). Дантелен френски маникюр

дантелен френски маникюр дантелен френски маникюр

Романтизмът се вписва идеално във френския дизайн на ноктите. Определено това е смел маникюр, но в същото време изключително стилен.

Изискания дантелен френския маникюр, изглежда най-добре на неутрална основа а линията на „усмивката“ с черна или цветна дантела. Нежността и луксът на такъв дантелен френски дизайн не може да не бъде оценен и забелязан от всяка дама.


Повече информация и снимки на различните варианти маникюр, може да видите в моя Facebook профил – @TodorkaDimitrovaManicurist.

Не се колебайте да попитате за съвет за даден вид маникюр или да ми дадете такъв 🙂

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: