Цялата информация е във вашите ръце!

Зодия Риби

Зодия Риби характеристика:

 • Здия Риби ( ♓︎ ) е дванадесетият астрологичен знак от зодиака
 • Елемент: Вода
 • Качества на звездния знак: Подвижни
 • Цвят: лилаво, морско зелено, бял
 • Ден: четвъртък
 • Управляваща планета: Нептун
 • Съвместимост: ДеваТелец
 • Щастливи числа: 3, 9, 12, 15, 18, 11
 • Дати на раждане: 19 февруари – 20 март

зодиите по дати


Черти на зодия Риби

Реклама

 • Силни страни: Състрадателни, артистични, интуитивни, нежни, мъдри
 • Слаби страни: Страхливи, прекалено доверчиви, тъжни, желание да избягат от реалността
 • Рибите харесват: Да бъдат сами, да спят, музика, романтика, плуване, духовни теми
 • Рибите не харесват: многознайковци, да ги критикуват, да се връщат към миналото, жестокост от всякакъв вид

Рибите са емоционални, добросърдечни, безкористни, с глямо въображение, внимателни, интуитивни, учтиви и романтични. Те имат силните и слабите страни на почти всички зодиакални знаци. Рибите са знакът на духовността и колективното съзнание, което им дава засилено чувство за интуиция. Изглежда, че те просто „усещат“ нещата и лесно могат да възприемат негативни или положителни вибрации около тях или от друг човек. Най-хубавото на Рибите е, че имат мило сърце. Те винаги са готови да помогнат на другите и дори да се жертват за тях.

Зодия Риби са воден знак, който се характеризира с емпатия и изразен емоционален капацитет.

Тяхната управляваща планета е Нептун, така че Рибите са по-интуитивни от другите и имат артистичен талант.

Рибите са твърде емоционални, сантиментални, нерешителни, липсва им смелост да се изправят срещу реалността, лесни са за манипулация и лесно изпадат в депресия.

Рибите никога не осъждат за допуснатите грешки и винаги прощават. Известно е също, че са най-толерантни от всички зодии.

Зодия Риби любов и взаимоотношения

Дълбоко в сърцата си Рибите са непоправими романтици. Лоялни, нежни и щедри към партньорите си. Рибите са страстни любовници, които имат нужда сериозна, стабилна и истинска връзка със своите партньори. В любовта и отношенията Рибите са лоялни и грижовни, те предпочитат дългите и стабилни връзки

Приятели и семейство

Приятели – Нежни и грижовни, Рибите могат да бъдат най-добрите приятели, които може да съществуват. Всъщност те често поставят нуждите на приятелите си пред своите.

Семейство – Те са лоялни, всеотдайни, състрадателни и винаги, когато има проблем в семейството или сред приятели, ще направят всичко възможно да го разрешат. Рибите са няма да се поколебаят да изразят чувствата си към хората около тях. Те очакват другите да бъдат отворени за тях такива, каквито са. Комуникацията с близките е много важна за тях.

Кариера и пари

Интуитивни и често мечтателни, представителите на зодия Риби се чувстват най-добре в позиция, в която техните творчески умения ще излязат на преден план, дори по-добре, ако е с благотворителна цел. Пълни с творчество и въображение, отличен артистичен дар и иновации, най-подходящите професии за Рибите са  дизайнер, дипломат, художник, музикант, педаг, учител или лекар.

В по-голямата си част Рибите не мислят много за пари, те обикновено са по-фокусирани върху мечтите и целите си. В тази област може да има две страни на Рибите – от една страна, те ще похарчат много пари без да се замислят, докато от друга страна могат да бъдат големи скъперници. И все пак в крайна сметка, те винаги ще имат достатъчно финанси, за да водят нормален живот.

Как да привлечем мъжа Риби?

Мъжете Риби имат са чувствителни и уязвими по душа и обичат да мечтаят за бъдещето. Те са нежни, внимателни, състрадателни и мили. Обичат да помагат на другите и им е приятно да го правят. Мъжете Риби са може би една от най-романтичните зодии; те са емоционални и обичат да фантазират, което много привлича жените. Отдавайки се на собствената си фантазия, когато се сблъскват с някои трудности, те често не знаят как да се справят с тях и избират да избягат.

Мъжут Риби  винаги търси начини да помогне на другите и знае точно какво искате преди да сте го казали. Мъжът Риби обича да се смее, така че ако искате да го съблазните бъдете усмихнати и забавни.

Една от най-великите характеристики на Рибите е способността да се нагаждат към емоциите на другите. Мъжете Риби обичат жени, които ги ценят, имат собствено мнение и са оптимисти.

Как да привлечем жената Риби?

Жените Риби са състрадателни, безкористни, чувствителни и мили и добродушни личности. Тя е жена, изпълнена с ангажименти, която е много чувствителна към болката, мизерията и многото жестокости в живота.

Ако искате да привлечете жена Риби, трябва да сте бъдете романтична и забавна натура. Също така е важно да сте добър слушател.

Женската част от зодиакалния знак Риби е състрадателна и пълна с безусловна любов. Интимните отношения с жената Риби ще бъдат взривоопасни и никога няма да скучаете с нея в спалнята.

Жената Риби е много чувствителна по природа. Ако сърцето й е било ранено в миналото, тя трудно ще се отвори отново за нова романтична връзка.

Съвместими знаци, които зодия Риби трябва да имат предвид: Телец, Рак, Скорпион, Козирог

Известни личности зодия Риби

 • Константин Велики – Римски император от 306 до 337г. и считан за един от най-великите римски императори.
 • Микеланджело – Считан за един от най-големите художници на всички времена и водещ художник през италианския Ренесанс. Микеланджело е художник, скулптор, архитект и поет.
 • Алберт Айнщайн – Евреин, роден в Германия, по-късно натурализиран като гражданин на САЩ, Айнщайн става най-влиятелният физик на 20-ти век. гордост за представителите на зодия риби.
 • Джордж Вашингтон – Често наричан „бащата на страната“, Вашингтон служи като командир на Континенталната армия по време на Американската революция и става първият президент на Съединените щати.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално и за да улесни Вашето сърфиране Приемам Прочети Повече