Във връзка или сами – как се чувстват най-добре определени зодии?

Във-връзка-или-сами-как-се-чувстват-най-добре-определени-зодии

Що се отнася до нуждата от връзки, не всички зодии са създадени еднакви. Някои може да са необвързани дълго време, докато други не могат да си представят живота без половинката си.

Водолеите са най-съгласни да бъдат сами, а Везните са най-нетърпеливи да бъдат обвързани.

Зодии – от най-малко до най-склонни да бъдат необвързани

Няколко зодии от целия зодиак не могат да си представят да бъдат сами, без половинка в живота, докато другата част не виждат никакъв проблем в това.

реклама

Везни

Тя е попечителка на Венера, планетата на любовта, и зодиакален специалист в партньорството, така че животът в двойка е нейната естествена среда.

Тя не обича самотните вечери. Тя е прекрасен спътник, който знае как да изслушва и да се поставя на мястото на другия.

В отношенията зодия Везни цени преди всичко интелектуалното разбиране и необходимостта да живее на „определено“ ниво.

За нея са важни отличното чувство за естетика, високият стандарт на живот и социалните маниери. Това означава, че да, тя е взискателна, но неуморно търси идеала.

Ако партньор Везни отговаря на нейните критерии, тя може да очаква лоялност и романтични жестове: малки подаръци и прекрасни изненади.

Везните внасят хармония, баланс в даването и вземането и – независимо от пола – женска енергия в отношенията им.

Везните са представителите на зодията, които най-често влизат във връзки и най-кратко остават необвързани.

Рак

Най-чувствителната от всички зодии – имат нужда от много любов и грижи, за да се чувстват сигурни.

Ракът се стреми на всяка цена да живее в близки отношения с някой, който разбира емоционалната му природа, подкрепя го и е там за добро и лошо.

Той търси някой, който ще му осигури стабилност и ще създаде топъл дом заедно с него. Ако получи това, Ракът не само е всеотдаен, но ще даде всичко от себе си, за да направи партньора си щастлив с него.

Емпатичен, грижовен и внимателен – нищо чудно, че не е сам за дълго. Едно от любимите забавления на Рака е гушкането на дивана с любим човек.

Ракът е майстор в разчитането на настроенията на другите хора и приспособяването към тях. Това го прави мечтан кандидат, ако някой мечтае за постоянна връзка и домашни грижи.

Телец

Поради практичния си характер, той търси отдадена любов и връзка, която ще му донесе стабилност.

Телецът е земна зодия, затова обича да усеща твърда почва под краката си – също и в емоционалната сфера.

Освен това планетата, която се грижи за Телеца, е Венера, която отговаря за връзките – следователно той ще жертва много и ще полага много усилия в любовта.

Той е невероятно лоялен знак и иска връзката му да е трайна – затова да бъде необвързан не е в природата му.

Не се чувства комфортно, ако не създаде сигурно убежище за близките си. Телецът е желан и ценен партньор – отговорен, чувствен, ценящ изобилието, гостоприемен, семейно ориентиран и предпазлив. Какво повече бихте искали?

Лъв

Разцъфва, когато някой го гледа, възхищава му се, обожава го, прави му комплименти. И колкото по-скоро ще го получи от човека, който го обича – затова Лъвът не е често сам, всъщност той обича да е във връзки.

Това, което работи в негова полза, е фактът, че той дава много от себе си в тях – той е щедър както емоционално, така и материално.

Оптимистичен, ентусиазиран, общителен и харизматичен – той естествено привлича вниманието, защото личността му е цветна и привлекателна.

Освен това той е страстен и което е много важно, той е отдаден на човека, когото обича и готов да скочи в огъня за него.

Лъвът е знак на постоянно качество и въпреки своя спонтанен, понякога дори луд темперамент, той е верен и се стреми връзките му да продължат възможно най-дълго.

Скорпион

Той е интензивен и страстен, така че не е чудно, че обича връзките – само в близост до друг човек може да изпита дълбочината на чувствата си.

Но Скорпионът, на първо място, е взискателен и второ, много се страхува от отхвърляне, поради което защитните му механизми често се задействат.

Често се възприема като мистериозен и потаен, защото това е вярно – има нужда от време, за да се довери на някого и да се отвори.

Ако един Скорпион е наранен и предаден, той избягва обвързване за дълго време – и тогава е необвързан.

Той съзнателно търси някой, който да приеме сложната му природа – емоционална деликатност, съчетана с вътрешна сила. Готовият за връзка Скорпион е емоционално ангажиран на хиляда процента

Риби

Те са толкова чувствителни и състрадателни, че имат нужда от някой, който няма да се удави в морето от техните емоции – някой, който ги разбира на дълбоко ниво.

Рибите са влюбчиви и искат да имат връзка, особено със своята сродна душа, но понякога могат да бъдат твърде погълнати от вътрешния си свят и затова живеят сами известно време.

Те ще се чувстват добре с човек, който разбира и има високо ниво на емоционална интелигентност.

Ако такъв човек уважава тяхната деликатност и приеме, че живеят интуитивно и донякъде откъснати от реалността, Рибите ще му проявят много нежност и благодарност. Това е най-романтичният знак от зодиака.

Дева

Ако някой е толкова наблюдателен като Дева, той трябва да е придирчив. Ето каква всъщност е Девата в сферата на взаимоотношенията.

Предпочита да е сам, отколкото да се съгласява на каквото и да било. Тя търси партньор, който да си пасва идеално – най-важното е да отговаря на нейния интелект и житейска мъдрост.

Такъв човек трябва не само да стимулира ума си, но и да слуша душата си. Също така е добре, ако може да я отпусне и забавлява.

Погледнато обективно, това не е лесна задача. Прагматизмът и логиката на Девата й пречат да бъдат заедно.

Когато обаче някой оправдае очакванията й и успее да я изтласка от зоната й на комфорт, тя е партньор-мечта – услужлива, разбираща и показваща истинността на чувствата.

Тя ще направи всичко по силите си, за да гарантира, че и двете страни в тази връзка са удовлетворени.

Овен

Изпълнен с огън, страст и енергия, този знак често има нужда да бъде сам, за да се концентрира върху целите си.

Той влиза във връзки толкова бързо и импулсивно, колкото и излиза от тях. Скуката го ужасява.

Ако е сам, може да се справи идеално, защото природата му е самодостатъчна и индивидуална.

Въпреки всичко това, независимо от възрастта Овенът притежава много младежки чар. Ако някой цени неговата независима и смела личност и предоставя много свобода и различни видове стимулация, Овенът ще се включи и – има надежда – ще остане за по-дълго.

Козирог

Той е толкова трудолюбив и амбициозен, че често поставя кариерата си пред връзките.

Козирогът приема живота много сериозно – той не решава нищо, включително да влиза в отношения.

За да се включи във връзка, той или тя трябва да се чувстват сигурни и да имат контрол над ситуацията.

Скачането с главата напред не е в неговия стил, но любовта го изисква. Козирогът се нуждае от много време, за да опознае правилния човек, тъй като приема задълженията си много сериозно.

Когато прецени всички „за“ и се окаже, че връзката предвещава добро, той ще вложи в нея толкова енергия, колкото и в професионалния си живот.

Това ще направи връзката стабилна и той ще се окаже надежден партньор за цял живот.

Стрелец

Той е толкова свободен и приключенски настроен, че е трудно да го опитомите. Стрелецът има сериозен проблем с установяването – той избира да преследва нови и вълнуващи преживявания.

Не че се страхува да поема рискове, когато влиза в отношения – той просто няма търпение или внимание за това.

Той ще бъде привлечен, ако някой, който го интересува, е приказлив, забавен, познаващ света и уникален. И упорито изчакаха Стрелецът да се обвърже истински.

Трябва да се придържате към темпото му на живот, но не и да го прибързвате да се обвързва – защото той е алергичен към това.

Ако Стрелецът почувства, че личната му свобода е в безопасност, има шанс той да обича страстно и да стане приятел за цял живот.

Близнаци

Имат трудности с лоялността и това прави връзките лоши за тях. Те могат да бъдат коварни и егоистични и това не върви ръка за ръка с близостта.

Въпреки че е страхотно да прекарвате време с тях, защото са общителни и многостранни, те не са сериозен вариант за истинска връзка.

Външният им вид означава, че лесно могат да останат необвързани, което обаче не е самота.

Близнаците обичат хората, но обичат и свободата си – затова обвързването с един човек често не им е по силите.

Това се променя, когато му дойде времето – когато Близнаците решат, че връзката с даден човек им е изгодна, те решават да дадат нещо от себе си.

Ако отсрещната страна им се отплати, като ги изненада с неочаквани преживявания, те ще останат по-дълго.

Водолей

Водолеят е една от онези зодии са които връзката не е на първа линия. Самотник по природа, ексцентричен и емоционално студен – тези черти пречат на Водолея да намери дълбоки връзки с хората.

Той поставя собствената си компания над всичко останало, така че да бъде необвързан е нещо естествено за него.

Трудно му е да намери някой, който просто да го разбере и да му даде океан от свобода.

Принудите ли го да направи нещо, ще си спечелите враг. По-добре е да не играете игри с Водолей, не се опитвайте да го манипулирате при никакви обстоятелства, по-добре е да бъдете открити и честни, но не прекалено емоционално избухливи, защото той ще се уплаши.

Той може да изглежда далечен, защото наистина е такъв. Ако някой прояви ангелско търпение да допусне Водолея да се доближи до себе си, той ще спечели постоянен приятел и партньор, който уважава равенството в отношенията.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: