Цялата информация е във вашите ръце!

реклама

Вълнуващо любовно признание за дамите от тези зодии

Представителите на тези зодии скоро може да бъдат изненадани от нечие поведение. Ще се окаже, че в близкото им обкръжение отдавна има някой, който ги харесва.

Притежателите на тези зодии вече могат да очакват пробив в любовния си живот. Дори и да са необвързани от дълго време, това ще се промени в следващите дни.

Жените от тези зодии ги очаква неочаквано любовно признание

Представителите на тези зодии скоро ще имат възможността да разберат, че някой ги харесва много повече, отколкото са предполагали досега. Един мъж решава да се опита да ги впечатли. Ще им каже нещо, което отдавна го задушава.

Жените, притежаващи тези зодии, ще срещнат своите почитатели през следващите дни:

Риби

Жената Риби ще открие, че естественият й чар влияе на противоположния пол. Някой, който прекарва много време в нейната компания, ще се влюби в нея до краен предел. Дори и да се покаже с разпънат анцуг, той щеше да я смята за най-красивата.

Козирог

Г-жа Козирог може да има служебен роман. В нейната компания ще се появи нов служител, който ще бъде напълно замаян от нея. Мъжът ще почувства, че трябва да я опознае, така че ще започне да говори с нея всеки ден. Въпреки че може да изглежда, като интервюта с професионална цел, реалността ще бъде съвсем различна.

Лъв

Жената зодия Лъв тази седмица ще трябва да осъзнае, че някой въздиша по нея от месеци. Той обаче го прави тайно и изобщо не я уведомява за това. Харесвана е от романтик, който няма смелостта да разкаже за чувствата си. Под влиянието на луната обаче той ще почувства, че най-накрая трябва да го направи. Една вечер той ще й признае любовта си.