Двойките от тези зодии изобщо не са един за друг

Двойките от тези зодии изобщо не за един за друг

Влюбените в тези зодии се карат помежду си почти постоянно. Те не могат да разчитат намеренията си и формулират противоречиви послания. Въпреки това те не искат да вземат решение за раздяла дълго време.

Двойките от тези зодии изобщо не са един за друг

Някои двойки решават да започнат връзка само когато са сигурни, че могат да общуват помежду си. Има обаче и такива, които искат връзка преди всичко, защото изпитват силно привличане един към друг. Те се опитват да останат като двойка възможно най-дълго, въпреки че не се чувстват добре заедно.

Тези зодиакални двойки искат да бъдат заедно въпреки недоразуменията си
Влюбените се борят за връзката си дълго време:

реклама

Стрелец и Лъв

Лъвът привлича вниманието към Стрелец , защото е привлечен от чувството му за хумор и любопитството към света. При по-близко запознанство обаче открива, че половинката му е в меланхолично настроение почти през цялото време и изобщо не се радва на живота. Той прекарва много време в опити да събуди отново изгубената искра в него, но не успява да постигне целта си. След това си тръгва.

Дева и Скорпион

Те имат съвсем различен подход към живота, но в началото го намират за привлекателен. Всеки от тях обича да се оплаква малко, охотно критикува поведението на другите и си представя тъмни сценарии. Девата обаче иска да се дистанцира от него, а Скорпионът драматизира почти постоянно. След кратко време започват да се уморяват един от друг, но обикновено се разделят едва след няколко месеца.

Рак и Телец

Силното привличане между тях бързо се превръща в токсична взаимозависимост и след много години в омраза. Рак и Телец никога няма да бъдат щастливи един с друг. Те са заедно от страх от самота и решават да имат връзка само защото и двамата обичат романтиката.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: