Двойките от тези зодии имат твърде високи очаквания един към друг. Често се разочароват.

Двойките от тези зодии имат твърде високи очаквания един към друг. Често се разочароват.

Влюбените от тези зодии искат животът им да изглежда перфектен. Те обаче не успяват да постигнат целта си.

Двойките от тези зодии се фокусират повече върху амбициите си, отколкото върху изживяването на истинска близост. Поради това често стигат до извода, че трябва да се разделят.

Двойките от тези зодии имат твърде големи очаквания един към друг
Тези зодиакални двойки не са доволни един от друг. Те искат да живеят заедно според определени правила и очаквания, които рядко се сбъдват. Най-често след известно време на връзката всяка от страните стига до извода, че е сгрешила при избора на партньор.

реклама

Двойките с тези зодии често се разочароват от връзките си

Влюбените от тези зодии не са доволни от връзката си:

Лъв и Дева

Ако Лъвът е роден в края на август, той създава странен дует с партньора си. И двамата стават перфекционисти и очакват един от друг да се държат по определен начин. Девата може дори да създава списъци със задачи за изпълнение, което лишава връзката от романтизъм. Въпреки че и двамата се стараят много, не успяват да изградят връзка, от която биха били доволни.

Овен и Стрелец

Те може да имат склонност да се хвалят прекалено с онлайн връзката си. За тях е много по-важно да покажат на света как си прекарват чудесно заедно, отколкото да създадат автентично разбирателство. Често обаче, веднага след като публикуват публикация във Facebook или Instagram, те започват да се отегчават. Овен и Стрелец имат съвсем различно определение за забавление.

Везни и Рак

И Везните и Ракът са склонни да фантазират твърде много. От детството те си представят перфектната любов – мечтаят за визия за щастлива връзка, незабравима сватба и прекрасни моменти в брака. Когато се появява прозата на ежедневието, и двамата се чувстват разочаровани. Оказва се, че да са в близки отношения е съвсем различно от очакваното.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: