Двойките от тези зодии се обичат, но не могат да се решат на сериозно обвързване

Двойките от тези зодии се обичат, но не могат да се решат на сериозно обвързване

Тези зодии се обичат и харесват. Въпреки това те изпитват значителни затруднения в общуването, което ги прави неспособни да изразят чувствата си. Опитват се да ги скрият от себе си.

Двойките от тези зодии се обичат, но не могат да се решат на сериозно обвързване

Двойките от тези двойки правят всичко възможно да не си признаят колко много им пука един за друг. Те имат ирационално убеждение, че другата страна изобщо не се интересува от създаване на връзка. Въпреки че и двамата всъщност го искат, им отнема много време, за да се приближат и след това се редуват, което води до разочарование.

Двойките от тези зодии не могат да вземат решение за сериозна връзка:

реклама

Телец и Дева

Въпреки, че и двамата са доста спокойни по природа, любовните им отношения са много бурни. Те идват и си отиват постоянно. Един ден Телец и Дева имат пълно, неограничено доверие един в друг, а на следващия ден са в състояние да подозират най-лошото от всичко. Ако не успеят да изградят връзка, основана на откритост и доверие, те се разделят като врагове.

Близнаци и Везни

Могат да прекарват цели дни заедно и никога да не се отегчават в компанията на другия. Почти от самото начало на връзката Близнаци и Везни знаят, че се грижат много един за друг. Въпреки че и двамата тайно мечтаят за връзка, те продължават да се преструват, че мислят само за приятелство. Едва след няколко години те могат да поемат рискове и да имат връзка.

Овен и Водолей

Водолеят очарова Овена с взаимност. И двамата ценят независимостта и смелостта в изразяването на крайни мнения. Когато прекарват време заедно, те се държат така, сякаш се борят заедно срещу целия свят. Има обаче нещо, от което и двамата много се страхуват. Никой от двамата не намира смелост да говори за чувствата си.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: