Десертите на всяка зодия – Кой обича шоколад и кой сладолед?

Десертите на всяка зодия - Кой обича шоколад и кой сладолед

Всички зодии са свързани с определени символи. Те имат определени животни, растения, елементи, цветове, страни или ястия. Опознайте десерта на вашата зодия и разберете какво казва той за вас.

Вижте още: Коя държава ви подхожда според вашата зодия?

Десертите на всяка зодия

Според астролозите всички храни, които ядем, са свързани с определени черти на характера. Вижте кой десерт най-много подхожда на вашата зодия и какво казва той за вашата личност.

реклама

Проверете кой десерт отразява най-добре вашата личност.

Овен

Зодия Овен е свободен и уверен. Винаги прави нещата по свой начин и рядко пита другите за мнението им. Неговият десерт е чийзкейк. Именно той решава дали в него ще има праскови, стафиди или шоколад.

Телец

Телецът предизвиква топли чувства у другите. Дава им чувство за сигурност и разбиране. Неговият десерт е горещ шоколад, който е способен да спаси и най-лошия ден.

Близнаци

Зодия Близнаци са единствени по рода си. Не позволяват на никого да скучае. Те обичат да говорят много, постоянно са увлечени от нещо и рядко си почиват. Десертът им е торта от меренг.

Рак

Зодия Рак е нежен и лоялен към близките. Въпреки че няма силен характер, хората го обичат заради неговата чувствителност и грижовност. Десертът му е сладко от ягоди.

Лъв

Лъвът обича вниманието. Десертът му е характерно тирамису, което подобрява настроението на всички. Комбинацията от кафе и ликьор Амарето отразява неговата личност, пълна с енергия и смелост.

Дева

Зодия Дева като никой друг може да създаде домашна, приятна атмосфера. Близките й обичат да я посещават, защото тогава се чувстват специални гости. Десертът на Девата е сладкиш със сливи.

Везни

Везните имат сладка, мила личност. Те рядко се карат с другите, предпочитайки да живеят в хармония с хората. Те са спокойни, уравновесени и мили. Техният десерт са маслени сладки.

Скорпион

Зодия Скорпион – независим, не се интересува какво мислят другите за него. Неговият десерт е марципан. Не всеки го харесва, но привържениците му могат да го ядат безкрайно.

Стрелец

Стрелецът е знакът на зодиака, който е най-подходящ за интензивно овкусен десерт. Това е всеобщо харесвано шоколадово брауни, което никой не може да откаже.

Козирог

Зодия Козирог е елегантен и изтънчен. Въпреки че изглежда мрачен за някои, дълбоко в себе си той има добро сърце. Неговият десерт е шоколадово суфле.

Водолей

Водолеят често се държи незабележимо, но неговият уникален характер винаги се усеща. Невъзможно е да се подмине безразлично. Неговият десерт е ванилов пудинг.

Риби

Рибите действат успокояващо на хората, с които прекарват времето си. Всеки в тяхно присъствие чувства, че може да се отпусне и просто да се наслаждава на живота. Десертът им е ябълков пай със сладолед.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: