Ето кои са най-дискриминираните зодии

Ето кои са най-дискриминираните зодии

Когато чуете, че някой е една от зодиите Близнаци или Скорпион, може да не искате да създавате приятелски отношения с тях. Известен астролог обяснява защо това е така.

Най-дискриминираните зодии

Близнаците и Скорпионът са двата най-дискриминирани знаци на зодиака. Те често плашат или отегчават събеседниците си в началото, и никой не иска да прекарва време с тях.

Близнаци

Зодия Близнаци често са обвинявани, че са склонни към параноя. Те си представят неща и събития, които не съществуват. Те също могат да бъдат прекалено драматични и противоречиви. Те могат да вдигат шум за нещо, което дори може и да не се случи.

реклама

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион са негодуващи, защото имат тъмна и обсебваща личност. Хората се страхуват от емоционалната си природа. Хората от този знак искат да контролират всичко, притежателни са и не зачитат личното пространство на близките си.

Близнаци и Скорпион – защо никой не ги харесва?

Според астролога Скарлет Уудфорд, Скорпионите и Близнаците ужасяват другите:

Близнаци и Скорпион са леко дискриминирани в сравнение с други знаци. Това се дължи на стереотипите, свързани с тях. За много от знаците може да се каже, че са меки, дружелюбни и спокойни. В сравнение с тях Близнаците и Скорпионът създават съвсем различно впечатление – изглеждат изключително екстремни. Често, когато говорят за своите зодии, другите изглеждат искрено уплашени и очакват събеседниците им да направят нещо лудо.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: