Ето кои са най-лошите партньори според зодиите

най-лошите партньори според зодиите

Кои са най-лошите партньори според зодиите? Хороскопът ясно характеризира чертите, които могат да затруднят съвместния живот и да се насладите на безгрижно съжителство.

Овните са доминиращи, Телецът се нуждае от постоянно внимание, а Близнаците не могат да се въвлекат емоционално във връзка.

Запознайте се с всички недостатъци на зодиакалните знаци като партньори според астрологията.

реклама

Овен

Връзката с Овен може да бъде очарователна, при условие че другият човек напълно му се подчинява. Овните са склонни да бъдат доминиращи, експлозивни и смятат, че винаги са прави.

По материални въпроси осигурява стабилност и чувство за сигурност. Активен и креативен, той не може да седи на едно място. Можем да сме сигурни, че предлага много повече от скучните вечери пред телевизора.

Телец

Телецът обича силно, страстно и е способен да пожертва много за любовта. Планетата Венера подкрепя неговата романтична душа, но също така подхранва склонността му към флирт.

В същото време той очаква похвала, признание и същата ангажираност от партньора. Ако партньорът е сдържан и не му обръща нужното внимание, той може да се обиди. Проблемът може да е в склонността му към луксозен живот.

Прочети още: Какъв тип мъж ви подхожда най-добре? Това определя вашата зодия

Близнаци

Близнаците не понасят скуката. Те също имат нужда от промяна и адреналин в личния си живот, а това означава, че никога не знаете какво да очаквате от тях. Те са нестабилни в чувствата и избягват формализирането на връзката.

Всякакви ограничения са непоносими за тях. Когато решавате връзка с Близнаци, пригответе се за интересни приключения. Не очаквайте обаче доживотна гаранция за лоялност.

Рак

Той не се интересува от мимолетни флиртове и романси и със сигурност не в обятията на случайно срещнат човек. Той иска стабилна, дългосрочна връзка. Чувствителният рак се вписва идеално в стереотипа на романтичен любовник от романите от деветнадесети век.

Трябва да сте внимателни с Рака и да внимавате да не нараните чувствата му. Той може да бъде капризен и е лесно да да го засегнете.

Лъв

Лъвът може да бъде идеален партньор, при условие че човекът, с когото се свързва, ще го аплодира, ще го изслуша и ще се съгласи за всичко. В крайна сметка той също иска да успее в любовта. В партньорствата, както и в други сфери на живота, той обича да доминира.

Свързвайки се с Лъв, можете да очаквате живот на подходящо материално ниво. Лъвът обича да прави скъпи подаръци, които подчертават високия му статус.

Дева

Девата е страхотен организатор на ежедневието, но нека не очакваме от нея да създаде връзка, пълна с романтика и страстно въодушевление. Тя е перфектна като домакиня, осигурявайки на семейството си комфорт на живот.

За съжаление, тя може да бъде педантична и прилепчива, което може да отрови живота особено на плейбоите, които не обръщат внимание на реда. Нейната болезнена спестовност също може да бъде проблематична.

Прочети още: Най-добрите съпрузи според знаците на зодиака

Везни

Благоразумна и романтична, както и грациозна и нежна, Везните може да съблазнят така, както малко други зодии. Най-големият й недостатък е нерешителността й, поради което предпочита да предаде юздите на партньора си, отколкото да понесе последствията от съмнителните си избори.

Животът с Везни ще бъде спокоен и хармоничен, защото Везните избягват конфликтите и разтоварват всички напрежения.

Скорпион

Труден състезател! Не всеки може да се справи със сложния му характер. Със Скорпион или добре, или никак. Това е един от най-мистериозните, противоречиви знаци на зодиака и е трудно да се справим с него.

От една страна, той е егоцентричен, склонен към господство и деспотизъм. От друга страна, той е внимателен, съпричастен и чувствителен. В спалнята няма равен. За съжаление, той може да бъде и болезнено ревнив.

Стрелец

Страхотен спътник в живота! Връзката със Стрелец е любовно бинго. Внася радост, спонтанност и детска безгрижност в отношенията с друг човек. Самоувереността, присъща на природата му, го кара да играе първата цигулка в една връзка.

Той определено се справя по-зле със светските задължения, като плащане на сметки или ремонт на апартамента, но това лесно може да бъде простено.

Козирог

Стабилен и предвидим. Земният Козирог не влиза във връзка, предварително обречена на провал. Романтичното въодушевление не е в природата му. Роден традиционалист с консервативни принципи, той поставя семейството си на първо място, което е негов приоритет в живота.

За съжаление, той е склонен да налага собствените си виждания за света.

Прочети още: Зодии които винаги изглеждат перфектно

Водолей

„Това парче под е мое“ – този цитат се вписва идеално в личността на Водолея. Свободен дух, визионер, мечтател. Първоначалното очарование от Водолея отстъпва място на разочарованието с времето, особено ако искате да създадете стабилна връзка с него.

Търпение и приемане са необходими, за да се разбере неговата непокорна природа и желание за свобода.

Риби

Рибите са труден и взискателен партньор. Те търсят идеалната любов – романтична, страстна, нежна и внимателна. Способни са да пожертват много в името на любовта и щастието на друг човек.

Най-важното за тях е да намерят духовна и емоционална близост, която да ги окрилява. За съжаление, те са склонни да идеализират партньора си. Те също могат да бъдат капризни и ревниви.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: