Жените от тези зодии не могат да контролират разходите си

Жените от тези зодии не могат да контролират разходите си

Собствениците на тези зодии не могат да се похвалят с висок баланс по сметката. Всеки от тях се освобождава от месечната си заплата с тревожни темпове.

Жените от тези зодии не могат да контролират разходите си

Жените, които притежават тези зодии, не могат да спестяват. Вместо да прекарват времето си в работа по сметки, те предпочитат да правят нещо съвсем друго. Те не приемат много сериозно финансите си и смятат, че могат да си го позволят.

Представителите на тези зодии харчат най-много пари:

реклама

Близнаци

Жената зодия Близнаци е разточителна и разсеяна. Обича да пазарува, за да се развесели, но след това напълно не помни с какво се е запасила. Така тя може да похарчи пари за две почти еднакви неща за няколко дни.

Лъв

Жената зодия Лъв не може да си представи, че някога ще брои изразходваните пари. Тя често се държи така, сякаш вярва, че никога няма да ги изхарчи. Ако нещо й хареса, тя го купува без да гледа цената. В същото време изобщо не мисли за последствията от действията си.

Везни

Жена зодия Везни купува много ненужни неща. Ако изглеждат добре, няма значение дали някога ще има нужда от тях. Госпожа Везни също има склонност да купува всичко в няколко различни цвята – казва, че никога не знае в какво настроение ще бъде.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: