Жените от тези зодии нямат късмет в любовта – Харесват ги трудни за обичане мъже

Жените от тези зодии нямат късмет в любовта - Харесват ги трудни за обичане мъже

Жените от тези зодии се радват на мъжко внимание. След кратко запознанство те откриват, че мъжът е много труден характер.

Собствениците на тези зодии нямат голям късмет с обожателите. Мъжете с тежък характер ги харесват. С тях е трудно да се справите, но трябва да намерите начин – когато се влюбят, няма как да се отървете от тях.

Представителите на тези зодии нямат късмет в любовта:

реклама

Водолей

Дамата зодия Водолей често среща неудачници. Привлича вниманието на мъжете, които са склонни да се самосъжаляват. Всеки от тях разчита, че в нейно присъствие най-накрая ще намери идея за себе си и ще открие какво би искал да прави в живота. След няколко седмици запознанство те я заливат с признания, че без нея няма да се справят с нищо.

Телец

Г-жа Телец привлича обожатели, които не са в състояние да преследват правилно кариерата си. Много от партньорите й тайно се надяват да бъдат издържани от нея в бъдеще. Те са впечатлени от нейното трудолюбие, но самите те са доста мързеливи по природа.

Овен

Жената зодия Овен обича да управлява и командва. Въпреки това, когато има работа с хора, които не могат да решават сами, това изобщо не й харесва. Почитателите й много често очакват тя да се грижи за тях. Може дори да се държат така, сякаш тя им е майка.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: