За някои зодии, тази година ще бъде кошмарна

За някои зодии, тази година ще бъде кошмарна

Годишният хороскоп за следващите 12 месеца е пророчество, което съдържа ценни съвети за бъдещето. Все пак показва, че някои зодии няма да са щастливи в този момент. Те се сблъскват с проблеми и трудни предизвикателства. Кой трябва да бъде особено бдителен сега? Според астролозите 2023 г. ще бъде труден период за тези зодии – Рак, Козирог и Водолей.

2023 ще бъде лоша година за някои зодии

Каква ще бъде 2023 г.? Хороскопът за всяко тримесечие ясно показва, че това ще се окаже време на интензивни промени. Никой няма да може да остане на място – ситуацията бързо ще изисква да се адаптираме към новите условия на живот.

Някои зодии, като Лъв, Стрелец и Риби, няма да имат проблем с това. Без съжаление те ще изоставят старите си навици и ще отворят напълно нова страница.

реклама

Други обаче ще имат много проблеми с това. Те ще се изгубят и плановете за бъдещето ще се окажат невъзможни за изпълнение.

Рак, Козирог и Водолей са зодии, които ще бъдат на ръба на колапса повече от веднъж през 2023 г. Тъгата ще ги съпътства през следващите месеци. Техният любовен живот може да има нужда от повече внимание и ще бъде трудно да успеят в работата. Хороскопът им за 2023 г. звучи потискащо.

Тези зодии ще намразят 2023 г. Това ще бъде най-лошият период от живота им
Хороскопът за 2023 г. показва, че жените и мъжете от тези зодии ще бъдат много разочаровани в близко бъдеще:

Рак

Раците ще преживеят болезнено отхвърляне в любовта. Особено хората, които започнат връзка с някого през първата половина на 2023 г., ще съжаляват горчиво. Ако се доверят на другия човек, скоро ще разберат, че са направили огромна грешка. Техният потенциален партньор всъщност ще има любовна връзка с няколко души едновременно. През май или юни ще разберат какъв е той всъщност.

През предстоящото време Раците също трябва да внимават натрапчивите мисли за любим човек да не се отразят на професионалния им живот. Шефът бързо ще разбере, ако започнат да грешат или забравят за важни ангажименти. Може да не е много разбиращ.

Козирог

Козирозите тази година ще получат уморителното усещане, че изобщо не знаят какво искат. Много пъти те ще попаднат в ситуация, която ще изисква от тях да направят избор – и никога няма да са сигурни дали взетото решение е правилното. Освен това в обкръжението им ще се появят фалшиви съветници. Сега не всички приятели ще бъдат надеждни. Възможно е също така Козирозите да се почувстват разочаровани от отношението на членовете на семейството си.

Хората от тази зодия през 2023 г. често ще имат впечатлението, че са сами и не могат да разчитат на ничия помощ. Няколко познанства ще бъдат разбити заради самотата на Козирозите.

Водолей

Водолеите ще започнат тази година в страхотно настроение. Те ще придобият самочувствие и дори ще започнат да се отнасят с превъзходство към другите. Те винаги ще бъдат убедени, че имат много възможности пред себе си и хората просто чакат контакт от тях.

Те няма да забележат, че тяхното поведение обезсърчава партньора им поддържа връзка им. До настъпването на пролетта те ще бъдат сигурни, че той е на тяхно разположение.

През април те ще открият, че са тълкували погрешно положението си досега. Само тогава те ще оценят значението на изгубената връзка и ще започнат да мечтаят за нова любов. Отсрещната страна обаче може вече да е влюбена в някой друг. Водолеите няма да могат да забравят бившата си половинка до края на 2023 година.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: