Зимен маникюр 2022-2023 — Най-актуалните тенденции в маникюра този сезон

Зимен маникюр 2022-2023 — Най-актуалните тенденции в маникюра този сезон

Често дори не забелязвате как дъждовни и сиви дни идват на мястото на топлите слънчеви лъчи. Заедно с времето се променя и настроението, което определено трябва да подобрите по различни начини, сред които е и маникюра. Един красив дизайн на зимен маникюр със сигурност би подобрил настроените ви.

Всеки сезон има своите специфични мотиви, това важи и за идеите за зимен маникюр, които са свързани със сдържан дизайн и тъмни нюанси. Но тази година тенденциите за зимен маникюр 2022-2023 ще бъдат толкова различни, че ще ви се прииска да ги пробвате всички наведнъж. Сред новите решения за зимен маникюр ще бъдат ярки версии на покрития, с блясък и декор, както и стилни зимни примери за дизайн на ноктите в светли и тъмни палитри в лаконичен дизайн.

Тенденции за зимен маникюр

зимен маникюр 1

реклама

коледен маникюр с декорации

маникюр стил глазура с металик

Модерният зимен маникюр ще ви зарадва с богатството от цветове, разнообразие от декорации и техники.

Можете също така да се поглезите с различни варианти на зимен плетен маникюр, който е идеален с шарки, кадифена пудра или матово покритие на ноктите. Но нищо не може да се сравни с модерното зимно изкуство за нокти, което включва разнообразие от тематични рисунки, модели и щампи. Всичко, което е свързано със зимата – това са снежинки, снежни човеци,  Дядо Коледа и елени, коледни елхи и коледни топки ще бъдат страхотни идеи за един тематичен коледен маникюр.

В допълнение към обичайните скандинавски мотиви и зимни мотиви в модерния маникюр зима 2022-2023 можете да използвате прости сърца и звезди, да изобразявате мечки с шалове, игриви зайци и елени с рога, което ще създаде специална атмосфера на зимни образи.

Изискан и романтичен маникюр през зимата получавате със сладки флорални мотиви. За бизнес маникюр можете да изберете строг и дискретен геометричен маникюр, който през зимата ще изглежда много красив с искри. Важна роля в модерния зимен дизайн на ноктите ще заемат декоративните елементи. Това могат да бъдат пайети в различни варианти, фолио и други пигментни продукти, пайети както и кристали.

Благодарение на всички тези решения, които днес са представени в изкуството на ноктите, можете да измислите и превърнете в реалност всеки от желаните видове маникюр за зимата, който искате. Много свежи идеи за зимен маникюр 2022-2023 за вашето вдъхновение са събрани в галерия от снимки.

Зимен маникюр в бяло

бял маникюр

зимен бял маникюр със звезди

бял маникюр с черни бляскави декорации

бял маникюр с черно

нежен бял маникюр

нежност в бяло със сребриста звезда

бял маникюр със сребристо и кафяво

зимен маникюр в бяло

зимен маникюр в млечно бяло

Нюанс номер едно за зимата е бялото, което ще бъде фаворит сред зимните опции за дизайн на ноктите 2022-2023. Не е необходимо да покривате напълно всички нокти с бял лак – просто изберете един или два пръста. Интересен зимен маникюр с бяло покритие декорация с пайети и брокат, както и комбинация от бял лак с палитра крем и кафе.

Зимен маникюр с коледни топки и кристали

зимен маникюр с кристали

маникюр в нюд със сребристо

зимен маникюр в тъмно зелено с топки и снежинки

тъмен зимен маникюр с декорации

Сред тенденциите в зимния маникюр 2022-2023 ще бъдат рисунки, направени предимно от камъчета и брокат, като само някои елементи от дизайна ще бъдат нарисувани с четка. В този стил е реализиран модерен зимен маникюр с изображение на палеца или няколко нокътя с щампи под формата на коледни топки или играчки, което ще бъде идеалното решение за празнична визия за Нова година или Коледа.

Маникюр за зимата металик

маникюр металик в розово и матово

нежен маникюр металик

зимен маникюр метали в розово и синьо

зимен маникюр металик

нежен металик маникюр

Модерните изображения тази зима няма да минат без блясъци. Перлените нюанси ще бъдат хит тази зима. Новостта ще бъде многоцветен зимен маникюр металик, както и зимно омбре с перлен блясък.

Натурален маникюр

маникюр за зимата с брокат в светли тонове

бежаво и бяло зимен маникюр

зимен маникюр в нюд нюанс

маникюр в натурален цвят с брокат

нюд зимен маникюр

маникюр с водно конче

красив зимен маникюр

Не харесвате цветни нокти? Тогава има една добра новина – естественият маникюр отново е на върха. Този сезон това, което има значение, е изтънчеността и пълният минимализъм. Благодарение на това можете да изберете както безцветни лакове за нокти, така и нюанси на бежово.

Зимен дизайн на ноктите с мечета

зимен маникюр с мече в тъмно синьо

зимен маникюр в сиво с декорация мече

зимен маникюр в класическо червено и мече

зимен маникюр с една декорация мече

Красивите малки мечета вече са станали традиционни „гости“ на ноктите през зимата, повдигайки настроението на всички без изключение. Маникюристите създават маникюр с плюшени мечета, използвайки блясък и пудра, придавайки обем и ефектност на подобни отпечатъци. Звезди, сърца, снежинки и плетени модели върху ноктите в зимния дизайн на ноктите с плюшени мечета също изглеждат страхотно.

Зимен маникюр със звезди и брокат

маникюр със звезда 1

маникюр със звезда 2

нюд маникюр с декорации

зимен маникюр в черно и нюд със звезда

маникюр в сиво и звезди

натурален маникюр със звезди и луни

зимен маникюр в червен нюанс и звезди

зимен маникюр в нюд брокат и звезди

маникюр с декорация голяма звезда

Стилен и модерен зимен маникюр с рисунки на звезди. Последното може да се направи с помощта на черни и бели бои, с блясък, както и с кадифен ефект. Маникюрът за зимата със звезди от фолио също ще бъде ефектен и блестящ.

Мраморен зимен маникюр

светъл мраморен маникюр (2)

нежен мраморен маникюр

красив мраморен маникюр

мраморен маникюр сиво и кремаво

мраморен маникюр в нюд гамата

мраморен маникюр в зелената гама

Една от най-популярните зимни техники за дизайн на ноктите все още е мраморният маникюр, който изглежда стилен и интересен. Мраморният маникюр е страхотен и за зимата, защото може да бъде перфектно изпълнен във всяка визия, както в офиса, така и за всеки ден, както и в празнично облекло. Мраморният зимен дизайн на ноктите изглежда много елегантно.

Плетен зимен дизайн на ноктите

маникюр с плетен дизайн в червено

плетен дизайн на маникюра

маникюр с плетен дизайн

маникюр с плетен дизайн 1

маникюр с плетен дизайн 2

маникюр с плетен дизайн 3

маникюр с плетен дизайн 4

Обемният зимен маникюр с „плетен“ модел изглежда много ефектно и се вписва безупречно във всяка зимна визия. Такъв дизайн през зимата може да се изпълни като акцент върху един пръст или да се превърне в независим стил за дизайн на ноктите за зимата. Плетените шарки върху ноктите могат да бъдат направени кадифени и пухкави, което изглежда много впечатляващо в един маникюр за студените месеци.

Зимен френски маникюр

френски маникюр с брокатени върхове

зимен френски

нежен зимен френски маникюр

зимен френски с черни върхове

изискан зимен френски маникюр

зимен френски маникюр със снежинка

Френският маникюр не трябва да е скучен. Вместо добре познатите и харесвани класики, през зимата изберете модерни цветни и шарки по върховете на ноктите. Можете да изберете любимия си цвят – розово, червено, лилаво, златно и сребристо, но не само. Една от основните тенденции за следващите месеци е,  черен френски маникюр! Освен него, актуални ще са и връхчета, украсени с животински принт.

Маникюр котешко око

маникюр котешко око в зелено

маникюр котешко око с декорации

маникюр котешко око

маникюр котешко око в лилаво

Трябва да се помни, че маникюрът в този стил ще изглежда най-добре в по-тъмни нюанси. Няма ограничение за формата на ноктите. Въпреки това е добре да добавите интересен акцент върху безименния пръст.

Геометричен маникюр

зимен маникюр геометричен

геометричен зимен маникюр

геометричен маникюр в розово

геометричен маникюр в синьо

геометричен маникюр в червено

геометричен маникюр в млечно бяло

геометричен маникюр за зимата

Геометрията остава сред любимите на много жени. Нанесете нюанса, който харесвате, като основа и направете интересна шарка отгоре. Щампите с формата на фигури с много тънки линии ще изглеждат много красиви и оригинални.

Идеи за зимен маникюр

След като вече стана ясно кои са най-актуалните тенденции за зимен маникюр, може да разгледате и няколко идеи за маникюр които също са чудесни за един стилен и красив зимен маникюр.

идеи за зимен маникюр

идеи за зимен маникюр 1

идеи за зимен маникюр 3

идеи за зимен маникюр 4

идеи за зимен маникюр 5

идеи за зимен маникюр 6

идеи за зимен маникюр 7

идеи за зимен маникюр 8

идеи за зимен маникюр 10

идеи за зимен маникюр 11

идеи за зимен маникюр 14

идеи за зимен маникюр 15

идеи за зимен маникюр 20

идеи за зимен маникюр 21

идеи за зимен маникюр 22

идеи за зимен маникюр 23

 

идеи за зимен маникюр 25

идеи за зимен маникюр 26

идеи за зимен маникюр 27

идеи за зимен маникюр 28

идеи за зимен маникюр 28

идеи за зимен маникюр 30

идеи за зимен маникюр 31

идеи за зимен маникюр 32

идеи за зимен маникюр 33

идеи за зимен маникюр 35

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна: