Зодиите които трябва да внимават с хапването – има опасност да напълнеят през месец май

Зодиите които трябва да внимават с хапването - има опасност да напълнеят през месец май

Хората от тези зодии трябва да намалят нездравословните закуски, през месец май. Телата им не могат да се справят с изгарянето на излишните калории.

За някои от представителите на зодиака пролетното слънцестоене означава период на умора и желание за сън. Изтощението си дава своето и жадуването за сладки и солени закуски е силни изразено.

Зодиите които трябва да внимават с хапването

Представителите на тези зодии скоро ще почувстват, силен глад, който е трудно да бъде овладян. Освен това те ще започнат да наблягат на нездравословни храни. Подреждането на звездите показва, че това може да доведе до значителни проблеми с поддържането на здравословно телесно тегло. През това време си струва да следите диетата си и да не си позволявате да правите никакви отстъпки.

реклама

Хората от тези зодии могат да напълнят значително през май:

Скорпион

Сега зодия Скорпион ще започне да се храни като за двама, обяснявайки си, че може да се справи по-добре със стреса. Сладкишите наистина ще го развеселят, но само за малко. След кратко време вече няма да влиза в дрехите си, което ще развали още повече настроението му. Ако вместо това започне да готви и замени нездравословните съставки с ценни заместители, той ще бъде в топ форма през юни.

Овен

Жените и мъжете зодия Овен скоро ще изпитат хормонални колебания, които ще доведат до задържане на вода в тялото. Под влияние на стреса те ще започнат все по-често да ядат пакетирани и нездравословни храни. До края на следващия месец, когато стъпят на кантара, те ще се почувстват ужасени. Преди да дойде лятото, те няма да могат да свалят излишните си килограми.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец ще почувстват глад, защото тялото ще ги уведоми за недостига на витамини в близко бъдеще. Вместо да се хранят интуитивно, те трябва да следват съветите на диетолог. В противен случай те ще вземат много грешни решения, които ще доведат до закръглена фигура. Ако не искат да напълнеят сега, трябва да започнат да ядат зеленчуци. Това ще им помогне да натрупат сила.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: