Зодиите, които ще успеят. Има ли сред тях, родени през зимата?

успешните зодии

Някои хора не признават тълкуването на зодиите. Вярват, че хороскопа няма нищо общо със здравия разум.

Но съществуват проучвания, които показват, че месецът на раждане има значение за успеха в живота и може да бъде доказано.

Анализът, публикуван в актуалния брой на престижното списание за социални науки, не оставя място за съмнение. Периодът от годината, в който сме родени, може да бъде гаранция за успех, но и за житейски неуспехи. По странно стечение на обстоятелствата много от най-известните, популярни и богати празнуват рождените си дни в началото на годината – януари и февруари.

реклама

Ето защо хората, родени под знака на Водолей, са изключително успешни.

Учените решиха да проверят дали астрологията може да окаже реално влияние върху нашата съдба. За целта те анализираха профилите на известни личности – политици, писатели, спортисти, певци, актьори, признати изследователи и други известни личности.

На първия етап те избраха 100 знака за сравнение, след това 200 и накрая в  сравнението имаше цели 300. Заключение. Оказа се, че повечето от тях са родени между 20 януари и 18 февруари.

Това показва, че статистически Водолей е зодиакалният знак, който гарантира успех в живота. Символизира енергия, въображение, независимост и последователност. Има много примери – в публикацията се споменават личности, като Дженифър Анистън, Опра Уинфри и Кристиано Роналдо. Те са талантливи, влиятелни и приказно богати представители на зодия Водолей.

И други изследвания от този тип подкрепят тези заключения!

Преди време британски изследователи съобщиха, че хората, родени под знака на Водолей, най-често стават признати лекари или правят кариера във финансите. Това е престижна и добре платена работа. Да си роден в края на януари и февруари също увеличава шансовете да станеш художник или директор в голяма компания.

Друг експеримент потвърди, че родените през зимата получават най-високи резултати по време на училищните изпити. Това им позволява да получат висше образование и да направят по-голяма кариера.

Въпреки че тези проучвания показват връзка между месеца на раждане и успеха, това не означава, че другите хора, представителите на останалите зодии, трябва да забравят за успешно и прекрасно бъдеще.

Споделете тази статия

Как актуализираме тази статия:

Непрекъснато следим за налична нова информация и актуализираме нашите статии.

Дата на публикуване:

Дата на последна промяна:


Още от ЗОДИАК: